Πουλάει παίκτες ο ΠΑΟ

08:56 13/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η οικονομική κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι τόσο κακή που στην ΠΑΕ είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν οποιαδήποτε πρόταση έρθει από το εξωτερικό για πώληση ποδοσφαιριστών.
Στην ΠΑΕ θεωρούν πως 5-6 παίκτες μπορούν να φέρουν καλά λεφτά όπως ο Χάρης Μαυρίας που θα παίξει και στο Παγκόσμιο Νέων το καλοκαίρι και με τις εμφανίσεις του ενδέχεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού. Το ίδιο ισχύει και για τον Στέφανο Καπίνο ενώ ο Καρνέζης

κοστολογείται με πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ.
Προτάσεις περιμένουν και για τον Ζέκα και τον Σο ενώ πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως υπάρχει ενδιαφέρον από ουκρανική ομάδα για τον Πίντο.
Από εκεί και πέρα, για τον Παναθηναϊκό θα ήταν ευπρόσδεκτη η αποχώρηση των Κουίνσι, Φορναρόλι, Βελάσκες που δεν υπολογίζονται, χωρίς αντίτιμο έτσι ώστε η ομάδα να γλιτώσει την καταβολή αποζημίωσης.
Τέλος, στην ΠΑΕ θα μπουν χρήματα από την μεταγραφή του Σπύρου Φουρλάνου στην Μπριζ καθώς ο 20χρονος μέσος προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και έτσι η ομάδα θα πάρει 340.000 ευρώ ως τροφεία και θα διατηρήσει το 15% σε περίπτωση μεταπώλησης. Ο Φουρλάνος πάει στην Μπριζ ως ελεύθερος με την ομάδα του Βελγίου να δίνει άμεσα 100.000 ευρώ και τα υπόλοιπα σε δόσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα