Πουλάει την έπαυλη ο Τζόρνταν (ΦΩΤΟ)

14:02 1/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Μάικλ Τζόρνταν αποφάσισε να πουλήσει την μεγαλοπρεπή έπαυλη του έναντι περίπου 20 εκ. ευρώ η οποία βρίσκεται σε προάστιο του Σικάγο και καταλαμβάνει 6000 τετραγωνικά μέτρα έκταση.

Η έπαυλη του παλαίμαχου άσου των Σικάγο Μπουλς περιλαμβάνει 9 κρεβατοκάμαρες, 15 μπάνια και 5 τζάκια, ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ προδιαγραφών NBA και ένα γήπεδο τένις ενώ στην πόρτα της εισόδου της έπαυλης δεσπόζει ο αριθμός της φανέλας του Τζόρνταν, το "23".
Αξίζει να σημειωθεί πως η τιμή που αξιώνει ο Τζόρνταν είναι η πιο ακριβή ενώ το σπίτι υπήρξε ο

τόπος διαμονής του με την πρώην σύζυγό του Χουανίτα και τα τρία τους παιδιά, σχεδιάστηκε ακριβώς βάσει των προδιαγραφών του ίδιου και πλέον πωλείται όπως είναι - επιπλωμένο. Το ζευγάρι χώρισε το 2006, έπειτα από 17 χρόνια γάμου, και πρόσφατα ο 49χρονος Τζόρνταν ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να παντρευτεί ξανά, με την Κουβανή, μοντέλο στο επάγγελμα, Ιβέτ Πριέτο.
Η 32χρονη Πριέτο ζει μαζί με τον Τζόρνταν από το 2009 σε προάστιο του Μαϊάμι. Το σπίτι τους, το οποίο αγόρασαν με λιγότερο από 300.000 δολάρια, δεν ξεπερνά τα 600 τ.μ. και έχει μόλις τρεις κρεβατοκάμαρες. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ένας εκ των μεσιτών που έχουν αναλάβει την πώληση της έπαυλης ο Τζόρνταν πήρε την απόφαση για προσωπικούς λόγους ενώ παράλληλα χτίζει ήδη νέο σπίτι στη Φλόριντα, ρίχνοντας πια όμως τις απαιτήσεις του.
Το νέο σπίτι, για το οποίο δαπάνησε σχεδόν 10 εκατομμύρια ευρώ, έχει 11 κρεβατοκάμαρες και φυσικά ένα γήπεδο μπάσκετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα