Πουλάκος: «Η ΙΜΑΚΟ το δεύτερο ΜΜΕ που χρωστάει στην Empire»

23:51 28/12/2012 - Πηγή: AEK365

Συνεχίζεται η ανταλλαγή e-mail που σε χρόνο ρεκόρ διαρρέουν στον Τύπο ανάμεσα στον Γιώργο Κιντή και τον Βασίλη Πουλάκο. Στο τελευταίο του μήνυμα, σήμερα το απόγευμα, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ και του Νέου Πανιωνίου είχε καλέσει τον Πουλάκο να του αποκαλύψει ποιο είναι το έτερο ΜΜΕ (πλην της εφημερίδας που έκλεισε) που χρωστάει χρήματα στην Empire. Στο... νεότερο επεισόδιο ο Πουλάκος προχώρησε στην αποκάλυψη και ο Κιντής απάντησε με... εντυπωσιακές λεπτομέρειες για το θέμα.
Διαβάστε τα δύο τελευταία (μέχρι τα... επόμενα) e-mail, τα οποία δημοσιεύθηκαν στο Contra.gr
«2012/12/28 Βασιλειοσ Πουλακοσ
αγαπητε γιωργο,
αφου το θεs ....το ετερο ΜΜΕ ειναι η ΙΜΑΚΟ MEDIA SA και επι τη ευκαιρια....γιατι δεν ρωταs την αδελφη σου ΣΟΦΙΑ ?εκει δεν εργαζοταν? την συζυγο σου επισηs ? αν δεν κανω λαθοs και η συζυγοs σου εκει δεν εργαζοταν? γιατι να τραβιεσαι δεξια και αριστερα και δεν απευθυνεσαι, για βοηθεια, στην οικογενεια σου? συγνωμη για τιs υποδειξειs ....αλλα για να συνδραμω στην προσπαθεια σου...
φιλικα
βασιληs
Απάντηση Κιντή στον Πουλάκο για το "θέμα ΙΜΑΚΟ"
Βασίλη,
Καλή προσπάθεια, αλλά ήσουν λίγο άτυχος. Συνέχισε να προσπαθείς!
Ας ξεκινήσουμε με το ότι τυχαίνει να έχω στα χέρια μου την έκθεση της Grant Thornton για την εξυγίανση της ΙΜΑΚΟ από τον Ιανουάριο του 2012 όπου αναφέρεται (σ. 19 κωδικός 01767) ότι η οφειλή της IMAKO προς την Empire ανέρχεται στο ποσό των 49.672 ευρώ. Η έκθεση είναι στη διάθεσή σου, όπως και οποιουδήποτε τρίτου (τουλάχιστον ως προς αυτό το τμήμα της, γιατί αφορά και ξένη εταιρεία-με την οποία, ειρήσθω εν παρόδω, τόσο η αδελφή μου όσο κι η γυναίκα μου είναι στα δικαστήρια). Θα σε παρακαλούσα συνεπώς να ελέγξεις και πάλι το ποσό αυτό, αφού μάλιστα όπως λες "δεν [έχεις] το πότε δημιουργήθηκε η απαίτηση, αν υπάρχει συμφωνητικό, τι ενέργειες και αν έγιναν για διακανονισμό ή είσπραξη της απαίτησης".
Ας συνεχίσουμε με τη σ. 45 του διαχειριστικού ελέγχου της ΠΑΕ που διατάχθηκε επί των ημερών σου. Εμφανίζεται απαίτηση κατά της εταιρείας ΙΜΑΚΟ ύψους 98.600 ευρώ αλλά και "επισημαίνεται ότι κατά την 30.6.2009 στα λογιστικά βιβλία της ΠΑΕ εμφανίζεται αντίστοιχα υποχρέωση προς την εταιρεία IMAΚO Media S.A. ποσού 165.795,24".
Τι συνέβαινε λοιπόν, όπως έμαθα σήμερα: η ΙΜΑΚΟ τιμολογούσε την ΠΑΕ για την έκδοσή του περιοδικού AEK Empire και η Empire τιμολογούσε την ΙΜΑΚΟ για τα δώρα που περιείχε το περιοδικό. Αν συμψηφίσεις τα ποσά, η καθαρή οφειλή είναι της ΑΕΚ (ΠΑΕ και Empire) προς την ΙΜΑΚΟ και ανέρχεται στο ποσό των 17.523,24 ευρώ.
Τυχαίνει να υπάρχει επίσης γραπτό μήνυμα της Τζένης Μπαλατσινού προς την αδελφή μου με ημερομηνία 5/2/2012 (όταν διεκδίκησε τα δεδουλευμένα της) στο οποίο αναφέρεται "Έτσι κι αλλιώς με την ΑΕΚ το φέσι που έφαγε η IMAKO δεν το υπολογίσατε ποτέ". Κι αυτό στη διάθεσή σου, όπως και κάθε τρίτου.
Ίσως έτσι να εξηγείται κι ότι δεν έγιναν νομικές προσπάθειες για την είσπραξη της απαίτησης αυτής. Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι εγώ ήμουν ο λόγος που η Empire δεν επεδίωξε να εισπραχθεί αυτό το ποσό, αποχώρησα από την ΑΕΚ το Γενάρη του 2008. Τέσσερα χρόνια ο Σταύρος κι ο Θανόπουλος τι έκαναν; Τόση αγάπη μου είχαν;
Με τούτα και μ' εκείνα, Βασίλη, πέρασε η εβδομάδα στην οποία ο Σταύρος μας είχε υποσχεθεί ότι θα μας στείλει τον ισολογισμό της Empire. Εκπλήσσομαι, γιατί πάντα τηρεί το λόγο του.
Θα μας πεις το όνομα και του άλλου ΜΜΕ;
Γιώργος»

Keywords
Τυχαία Θέματα