«Πούλησε ναρκωτικά ο Μπαλοτέλι»

14:31 31/5/2013 - Πηγή: AEK365

Στον εισαγγελέα της Νάπολη κατέθεσε άτομο που φέρεται να είναι μέλος της Καμόρα και το οποίο ισχυρίστηκε πως τον Ιούνιο του 2011 ο Μάριο Μπαλοτέλι όχι μόνο ήταν παρών σε διακίνηση ναρκωτικών αλλά πούλησε και ο ίδιος για... πλάκα.
Το άτομο που κατέθεσε στον εισαγγελέα συνεργάζεται με τις αρχές στο πλαίσιο της έρευνας για ξέπλυμα χρήματος από την μαφιόζικη οργάνωση Καμόρα.
Σύμφωνα με την κατάθεση του συγκεκριμένου ατόμου, ο Μπαλοτέλι βρέθηκε στην περιοχή Σκάμπια, που ελέγχεται από την Καμόρα και αποτελεί γνωστό μέρος διακίνησης ναρκωτικών.

Ο Ιταλός επιθετικός συνοδευόταν από δυο πολύ ισχυρούς ανθρώπους της ιταλικής μαφίας και αφού βοήθησε πρώτα σε μια πώληση ηρωίνης και κοκαΐνης, στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με όσα κατέθεσε το συγκεκριμένο άτομο στον εισαγγελέα, ζήτησε να πουλήσει μόνος του ναρκωτικά έτσι για πλάκα.
Έτσι λοιπόν ο Μπαλοτέλι έδωσε ναρκωτικά στον επόμενο πελάτη ο οποίος δεν πίστευε πως είχε απέναντι του τον Ιταλό επιθετικό.
Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιεχόμενο της κατάθεσης του ατόμου που φέρεται να είναι μέλος της Καμόρα, ο Μάριο Μπαλοτέλι έγραψε το εξής μήνυμα στο Twitter: "Χαχαχα! Τώρα πουλάω ναρκωτικά! Πριν πλήρωνα για σεξ. Τι άλλο θα βρουν να πούνε..; Ντροπή σας! Χρησιμοποιείται το όνομα που για δημοσιότητα". Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως λίγο αργότερα το μήνυμα διαγράφηκε από τον λογαριασμό του Μπαλοτέλι.
Σημειώνεται πως τον Σεπτέμβριο του 2011 ο Μάριο Μπαλοτέλι είχε πάει στον εισαγγελέα για να εξηγήσει για ποιο λόγο είχε βρεθεί στην περιοχή Σκάμπια με τον Ιταλό επιθετικό να παραδέχεται πως ήταν αφελές εκ μέρους του να πάει σε μια τέτοια περιοχή αλλά να αρνείται κάθε σχέση με την μαφία.

Keywords
Τυχαία Θέματα