Πραντέλι: Μόνο απο εμάς εξαρτάται

16:12 18/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ιταλία αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στην τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου του EURO 2012 ωστόσο δεν της αρκεί μόνο η δική της νίκη καθώς εξαρτάται η πρόκριση της και από το αποτέλεσμα του Κροατία-Ισπανία με τον Τσέζαρε Πραντέλι ωστόσο να υποστηρίζει πως τα πάντα εξαρτώνται από τους Ιταλούς διεθνείς.
Τις τελευταίες μέρες υπάρχει φημολογία που θέλει την Ισπανία με την Κροατία να... συμφωνούν στο να λήξει το παιχνίδι τους 2-2 αποτέλεσμα που στέλνει εκτός τους Ιταλούς. Σε δηλώσεις

του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας τόνισε: "Θα πω ότι είπα και πριν από τρεις ημέρες. Εξαρτάται μόνο από εμάς, οφείλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι και έχουμε στο μυαλό μας μόνο το αποτέλεσμα του δικού μας αγώνα. Ότι λέγεται από τα μέσα ενημέρωσης δεν μας έχει απασχολήσει σε καμία περίπτωση και παραμένουμε συγκεντρωμένοι μόνο στο παιχνίδι μας".
Για την Ισπανία ο Πραντέλι δήλωσε: "Το στυλ της Ισπανίας βασίζεται στο ελκυστικό ποδόσφαιρο. Απολαμβάνουν το παιχνίδι και είναι αδύνατον έστω να σκεφτούν το ενδεχόμενο να... στήσουν ένα παιχνίδι".
Όσο για την Ιρλανδία, ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός επεσήμανε: "Ο κίνδυνος έγκειται στο γεγονός πως παίζουν χωρίς άγχος. Έχασαν με 4-0 από την Ισπανία αλλά μέχρι το 60ο λεπτό έχαναν μόλις με 1-0 και έδειξαν πως παλεύουν πολύ τα παιχνίδια τους. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό απέναντί τους και να μην παίξουμε ανοικτά"

Keywords
Τυχαία Θέματα