Πραντέλι: Νίκη για να κάνω καλά Χριστούγεννα

10:53 16/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Σαν Σίρο" η Εθνική Ιταλίας υποδέχεται την Εθνική Δανίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ με τον Τσέζαρε Πραντέλι να ζητά τους τρεις βαθμούς προκειμένου, όπως είπε, να κάνει χαρούμενα Χριστούγεννα μιας και η επόμενη επίσημη υποχρέωση της ομάδας είναι τον Μάρτιο του 2013.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας τόνισε: "Η Δανία είναι μια οργανωμένη ομάδα που παίζει μοντέρνο ποδόσφαιρο, πιέζει ψηλά και έχει καλό ρυθμό

στο παιχνίδι της. Είναι υπολογίσιμος αντίπαλος και θέλει προσοχή. Πρέπει να νικήσουμε για να κάνω ευχάριστα Χριστούγεννα, αφού η επόμενη αναμέτρηση είναι τον Μάρτιο. Η πρόκριση είναι ακόμα ανοικτή, αφού όλες οι ομάδες έχουν δυνατότητες να μας απειλήσουν".
Στην συνέχεια ο Πραντέλι μίλησε για
- Το αρχικό σχήμα κόντρα στην Δανία: "Πρέπει να δοκιμάσει ο Μπουφόν το πόδι του για να δούμε αν θα είναι σε θέση να παίξει. Εκείνος το θέλει πολύ, αλλά θα δούμε ποια θα είναι η κατάσταση του πριν το ματς. Αυτή είναι μια εκκρεμότητα. Ο άλλος λόγος που δεν λέω τίποτα για την ενδεκάδα είναι πως δεν θέλω να δώσω πλεονέκτημα στους αντιπάλους μας. Ας μείνουν και εκείνοι με την απορία".
- Την κατάσταση του Μπαλοτέλι: "Ο Μάριο είναι καλά, ο πυρετός υποχώρησε και είναι στην διάθεση μου".
- Το ενδεχόμενο να παίξουν μαζί στην επίθεση ο Οσβάλντο με τον Μπαλοτέλι: "Είναι ένα ενδεχόμενο. Και οι δυο μπορούν να μαρκάρουν και να τραβηχτούν στα άκρα, δίνοντας μας περισσότερες επιλογές στο παιχνίδι μας. Σας είπα όμως, δεν θα αποκαλύψω τα σχέδια μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα