«Πράσινο» το μπαράζ

21:55 9/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΡΑΖ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ: 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: Νέα Σμύρνη

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ.Θάνος

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του μπαράζ με την Ξάνθη

το οποίο υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει μια θέση στην Ευρώπη. Καλύτερη η ομάδα του Βονόρτα επικράτησε με 3-0 με την Ξάνθη να επηρεάζεται από την αποβολή του Ντιέ πολύ νωρίς.

Οι "πράσινοι" δεν ξεκίνησαν καλά όμως μετά το πρώτο τέταρτο ισορρόπησαν το ματς και πίεσαν. Στο 28' λοιπόν ήρθε το γκολ όταν ο Ζέκα συνδυάστηκε όμορφα με τον Μπαρμπαρούση και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μπαρμπαρούσης είχε σουτ στο δοκάρι ενώ στο 40' η Ξάνθη έμεινε με δέκα όταν ο Ντιέ αποβλήθηκε γιατί πέταξε την μπάλα στον Ζέκα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνο ο Λοντίγκιν έδιωξε το σουτ του Σο. Κακός ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος με την Ξάνθη να αγγίζει την ισοφάριση στο 59' όταν ο Μαρσελίνιο πέρασε και τον Καρνέζη και πλάσαρε όμως ο Τριανταφυλλόπουλος έκοψε την μπάλα πάνω στη γραμμή. Δύο λεπτά μετά ο Ζέκα έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο βάθος της εστίας για να γίνει το 2-0. Ο ΠΑΟ σφράγισε τη νίκη του στο 76ο λεπτό όταν ο Φιγκερόα με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Ο Φορναρόλι στο 90' είχε ένα πολύ καλό σουτ που έφυγε άουτ ενώ στις καθυστερήσεις η Ξάνθη απείλησε με τον Μαρσελίνιο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Βονόρτας): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Σο, Λαγός, Ντίνας (72'Εσπάρθα), Ζέκα (83'Καζιγιάμα), Μπαρμπαρούσης, Φιγκερόα (79'Φορναρόλι).

ΞΑΝΘΗ (Μ. Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Παϊτο, Γούτας, Βάλλας, Ντιέ, Φλίσκας, Μάνταλος (70'Ονουάτσι), Μαρίν (46'Ντάνι), Μαρσελίνιο, Σολτάνι (63'Σμιθ).

Keywords
Τυχαία Θέματα