Πριν την δράση...αποφάσεις

19:25 6/8/2013 - Πηγή: AEK365

Είναι δεδομένο πως στο σύνολο τους οι φίλοι του Παγκόσμιου στίβου αναμένουν την έναρξη των αγωνισμάτων του 14ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ανοιχτού στίβου.

Πριν όμως οι αθλητές φορέσουν τα αγωνιστικά του παπούτσια, θα προηγηθούν οι...διοικητικές διεργασίες. Πρώτα από όλα το συνέδριο της Παγκόσμιας ομοσπονδίας, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Στην πρώτη συνεδρίαση της IAAF, την Δευτέρα, αποφασίστηκαν τα όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων, που θα γίνει στο Γιουτζίν

(22-27/7/2014), ανακοινώθηκε το ωρολόγιο πρόγραμμα στο 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών, ενώ έγινε γνωστό πως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Π/Κ του 2015 θα γίνει στο Καλί της Κολομβίας.
Παράλληλα έγινε η παρουσία του logo της επόμενης διοργάνωσης Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, το οποίο θα γίνει το 2015 στο Πεκίνο.
Σήμερα στη Μόσχα συνεδριάζει η Μεσογειακή Ενωση, αλλά και η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία, με τον αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτη Δημάκο να εκπροσωπεί τη χώρα και στις δύο συνεδριάσεις. Στο περιθώριο των εργασιών των συνεδρίων υπάρχει μεγάλη κουβέντα σχετικά με τις εκλογές σε ΕΑΑ και IAAF, που θα γίνουν το 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα