Πρίντεζης για φανέλα ΠΑΟ: Δεν θα φορούσα αυτό το πράμα

10:25 16/5/2013 - Πηγή: AEK365

Αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις αναμένεται να προκαλέσει η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Πρίντεζης όταν ρωτήθηκε από τον Πέτρο Κωστόπουλο αν θα πήγαινε ποτέ στον Παναθηναϊκό.
Ο διεθνής φόργουορντ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ΒΡΑΔΥ για να μιλήσει για την κατάκτηση της Euroleague και όταν ρωτήθηκε αν θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό απάντησε: "Δεν θα πήγαινα στον Παναθηναϊκό. Δεν θα μπορούσα να φορέσω αυτό το πράγμα. Στο εξωτερικό μπορεί να

πήγαινα. Είναι και το πώς αισθάνεσαι, πέρα από το ότι είμαι Ολυμπιακός, δεν μπορείς να βγάλεις την μια φανέλα την μια μέρα και να τα δίνεις όλα με την άλλη".
Μετά την προβολή της εκπομπής, ο Πρίντεζης προσπάθησε να εξηγήσει την δήλωση του μέσα από την σελίδα του στο Facebook: "Προς αποφυγή παρεξηγήσεων σχετικά με την δήλωση μου για φανέλα αντίπαλης ομάδας ως πράγμα, θέλω να πω ότι δεν ολοκλήρωσα την σκέψη μου με αποτέλεσμα να ακουστεί διαφορετικά από αυτό που πιστεύω κ που ήθελα να βγει!!! Καταλαβαίνω ότι δεν ακούστηκε ωραία και θέλω να εξηγήσω ότι σε καμία περίπτωση δεν θα υποβάθμιζα καμία ομάδα και ιδιαίτερα έναν τέτοιο ιστορικό σύλλογο με συμπαίκτες-φίλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα