«Προχωράμε με όραμα τη Φιλαδέλφεια»

08:23 9/6/2013 - Πηγή: AEK365

...R πάτρας...
....Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι μετά από την πιο μαύρη σελίδα της Ιστορίας μας αλλά και την πιο ύποπτη, δρομολογούνται εξελίξεις οι οποίες σκοπό έχουν να αφήσουν μια και καλή πίσω όλη αυτή τη μαυρίλα και μιζέρια που δημιούργησαν όλοι οι προηγούμενoι διοικούντες. Να ξεκαθαρίσουμε όμως κάτι....... Το ότι υπάρχει ηρεμία, σύμπνοια και ενότητα οφείλεται στο Όραμα .Όχι σε αυτό που λέει για «τρένο» στις δύο επόμενες χρονιές και

πρωτάθλημα τη τρίτη. Όχι ότι σαν ομάδα θα καθαρίσουμε από το βραχνά των χρεών που μας έλεγαν ότι αυτό ήταν το εμπόδιο για την αλλαγή σελίδας, άλλωστε, σαν οπαδοί ελάχιστα μας ενδιαφέρουν τα οικονομικά της εταιρείας από καταβολής του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.....Το Όραμα για μας, είναι το γήπεδο στην Ν.Φ και μονό εκεί.....Θα δεχτούμε τα πάντα, το κάνουμε ήδη, ακόμη και με τις φερόμενες «επιστροφές-καταστροφές»..... Για αυτό κύριοι, αυριανοί διοικούντες, αν σας ενδιαφέρει όντως η ΕΝΩΣΗ του κόσμου και η ανάσταση της ΑΕΚαρας μας, ΠΡΟΣΕΞΤΕ πραγματικά να μην σκοτώσετε το Όραμά μας...΄Aλλωστε η αλλαγή σελίδας ηγεσίας στην οργάνωση και η αποχώρησή μας σαν original από την ερασιτεχνική, προκηρύσσοντας εκλογές, έγιναν με μοναδικό στόχο την εξαγγελία κατασκευής γηπέδου στην Ν.Φ και μόνο εκεί!
ΥΣ1:.Καλά τα ταξίδια και οι αναζητήσεις αλλά ακόμα περιμένουμε να καλεστούν ΟΛΟΙ στη λογική της ενότητας. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ανθρώπους με μελέτες στα χέρια τους για το ΌΡΑΜΑ μας, χωρίς νομοθετικές ρυθμίσεις και έχοντας καταθέσει έργο στο παρελθόν.ΥΣ2:..σίγουρα μας στεναχωρεί το ΟΑΚΑ, όμως πολύ λιγότερο από ένα κιτρινόμαυρο ελληνικό με φόντο τη μονιμότητα.
ORIGINAL 21 PATRAS

Keywords
Τυχαία Θέματα