«Προκαλεί και τρομοκρατεί η νέα διαφήμιση της ΝΔ»(VIDEO)

20:47 6/6/2012 - Πηγή: AEK365

Τις αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκάλεσε το νέο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας.

Στην διαφήμιση εμφανίζεται ένας δάσκαλος να λέει στα παιδία ποιες χώρες είναι στο ευρώ, από τις οποίες λείπει η Ελλάδα. Τα παιδιά όλο απορία τον ρωτούν γιατί λείπει η Ελλάδα

από την Ευρωζώνη κι αυτός δεν μπορεί να τους απαντήσει τίποτα. Το μήνυμα στο τέλος λέει: «Με το μέλλον των παιδιών μας δεν παίζουμε».

Η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά χαρακτήρισε τη διαφήμιση απαράδεκτη και ανήθικη. Σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι «απέναντι στο κλίμα φόβου που προσπαθεί να δημιουργήσει η Νέα Δημοκρατία και την επικίνδυνη ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα χρειάζεται διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, ολοκληρωμένη εθνική στρατηγική, υπεύθυνη και εφικτή, για την αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης».

Από την άλλη, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ κατήγγειλε το σποτ στη Διακομματική Επιτροπή, κάνοντας λόγο για επιεικώς άθλιο τηλεοπτικό σποτ:

«Στη νέα της τρομοκρατική επίθεση εναντίον του ελληνικού λαού, έφτασε στο απαράδεκτο σημείο να χρησιμοποιήσει τα παιδιά. Τα Ελληνόπουλά μας».

Ένα παρόμοιο σποτ με παιδιά είχε χρησιμοποιήσει και η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2007, όταν διεκδικούσε για πρώτη φορά την εκλογή της στην προεδρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα