«Πρόκληση η ΑΕΚ»

21:52 24/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Δημήτρης Παπανικολάου πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕΚ. Ο νεαρός τεχνικός μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 χαρακτήρισε πρόκληση το συγκεκριμένο πόστο.

Αναλυτικά

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ: «Σίγουρα είναι λίγο δύσκολα γιατί απ' όσο ξέρω είναι από τα αουτσάιντερ. Όμως, δεν με πειράζει

αυτό και γι' αυτό είναι μία πρόκληση για μένα. Το μόνο μου άγχος είναι ό,τι το πρόγραμμα είναι "φωτιά" και δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου, για να δουλέψουμε πάνω στα καινούρια πράγματα. Παρ' όλα αυτά, χαίρομαι γιατί έχω παιδιά με αντίληψη που έχουν παίξει την Α1 και ξέρουν πώς να προσαρμοστούν σε αυτή την κατάσταση».

Για τις δυσκολίες που περιμένει με τη νέα του ομάδα: «Σαφώς υπάρχουν δυσκολίες. Στο μπάσκετ δυστυχώς υπήρχαν από καιρό. Γι' αυτό είναι προπονημένοι όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ. Πολύς κόσμος έχανε χρήματα. Τα παιδιά απ' ό,τι ξέρω στην ομάδα δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Έτσι, το μόνο που πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας είναι να δουλέψουμε για να φτιάξουμε την εικόνα της ομάδας».

Για το πρωτάθλημα της Α2: «Είναι μία κατηγορία που δεν γνώριζα και έχω αρχίσει να κάνω ταχύρυθμα μαθήματα. Όλες οι αποφάσεις έχουν ρίσκο, αλλά έχω πλήρη γνώση, γιατί πιστεύω στους παίκτες μου. Είναι από τις κατηγορίες που πρέπει να ξέρεις την ομάδα από το καλοκαίρι, για να μπορείς να διαλέξεις τους κατάλληλους παίκτες. Αυτή τη στιγμή, όμως, το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις τους 12 αντιπάλους σου. Στην κατηγορία αγωνίζονται αρκετοί καλοί Έλληνες που έχουν παίξει στην Α1, γιατί δεν βρήκαν δουλειά στη μεγάλη κατηγορία. Υπάρχει επίπεδο τόσο αγωνιστικά όσο και προπονητικά, με τη μόνη διαφορά πως αγωνίζονται χαμηλότερα κορμιά. Είμαι σε μία ομάδα που πιστεύω πώς θα ξαναβρεθεί εκεί που της αξίζει».

Keywords
Τυχαία Θέματα