Προκλητικά φέιγ βολάν από Χρυσή Αυγή (ΦΩΤΟ)

16:56 19/10/2013 - Πηγή: AEK365

Χρυσαυγίτες με μηχανάκια ή αυτοκίνητα πέρασαν από κεντρικούς δρόμους και πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα για τους φυλακισμένους της Χρυσής Αυγής.

Στην Αθήνα, οι χρυσαυγίτες πέταξαν τα φυλλάδια σε κεντρικούς δρόμους όπως η Πανεπιστημίου, η Ακαδημίας και η Πατησίων.

Η νέα προκλητική ενέργεια των χρυσαυγιτών φαίνεται πως ήταν καλά οργανωμένη. Εκτός απο την Αθήνα, τα ίδια φειγ βολάν πετάχτηκαν στους δρόμους του Ναυπλίου, του Αγρινίου, της Πάτρας και στην παραλία της Πρέβεζας.
Στην Πρέβεζα οι χρυσαυγίτες με ένα μηχανάκι και φορώντας κράνη γέμισαν κεντρικούς δρόμους με φειγ βολάν. Σύμφωνα με το epirusgate έχει συσταθεί επιτροπή πολιτών οι οποίοι καθαρίζουν τους δρόμους της πόλης.
Ιδια εικόνα και στους δρόμους της Πάτρας. Οπως γράφει το thebest.gr αυτοκίνητα με χρυσαγίτες προκάλεσαν τους Πατρινούς που έβλεπαν να πέφτουν σε δρόμους και πεζοδρόμια χιλιάδες έντυπα. Μάλιστα αρκετοί αγανακτισμένοι περαστικοί μάζευαν και έσκιζαν τα φειγ βολάν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Τα ίδια φυλλάδια πέταξαν οι χρυσαυγίτες και στους δρόμους του Ναυπλίου ενω στο Αγρίνιο, σύμφωνα με το agriniopress, άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πέταξαν τα φυλλάδια σε πολλούς δρόμους.

Πηγή: newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα