Πρόκριση από τη βούλα για ΟΣΦΠ

21:57 12/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 1-1 (0-0)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος

Μετά από ένα πολύ δυνατό ματς ο Ολυμπιακός χάρη σε ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντομίνγκες πήρε ισοπαλία 1-1 από τον Ατρόμητο, αποτέλεσμα που του έδωσε και την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Με πολλά προβλήματα η διαιτησία του αγώνα από Μάνταλο και επόπτες.

Εξαιρετικός ο ρυθμός στο πρώτο μέρος με τους "ερυθρολεύκους" να απειλούν μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Πέρες. Μετά από μια μικρή διακοπή λόγω καπνογόνων ο Ατρόμητος απάντησε στο 7' με σουτ του Νάστου και στο 13' ο Φάμπιο βγήκε τετ α τετ με τον Μέγερι αλλά τον πρόλαβε ο Μανωλάς. Στο επόμενο λεπτό ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι μετά από σουτ του Ολαϊτάν. Ο Ντομίνγκες στο 20' βρέθηκε σε καλή θέση αλλά σούταρε άουτ. Ο Ατρομητος ζήτησε πέναλτι στο 32' σε μαρκάρισμα του Μανωλά στον Ναπολεόνι. Δέκα λεπτά μετά ήρθε το γκολ για την ομάδα του Περιστερίου όταν μετά από λάθος έξοδος του Μέγερι, ο Ταυλαρίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ενώ ήταν οριακά οφσάιντ όπως φάνηκε από το ριπλέι. Με την συμπλήρωση των 45' ο Ολαϊτάν με τρομερή ενέργεια άδειασε δύο αμυντικούς αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Σηφάκη ο οποίος έδιωξε με το πόδι. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ήταν η σειρά του ΟΣΦΠ να ζητήσει πέναλτι για χέρι του Γιαννούλη.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και στο 52' απείλησε με κεφαλιά του Εντιγκά την οποία έδιωξε εντυπωσιακά ο Σηφάκης. Τρία λεπτά μετά ο Μάνταλος έδωσε πέναλτι στον Ολυμπιακό για χέρι του Μπάλλα. Ο Ολαϊτάν το εκτέλεσε και έκανε το 1-1. Επόμενη αξιόλογη φάση αυτή του 68' όταν ο Εντιγκά βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά σούταρε άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά ήταν η σειρά του Δημούτσου να δοκιμάσει το πόδι του αλλά επίσης δεν βρήκε στόχο. Ο Ατρόμητος είχε καλή ευκαιρία και στο 83' όταν ο Μπρίτο έπιασε την κεφαλιά και ο Μέγερι έκανε ωραία επέμβαση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος (77'Μπρίτο), Γιαννούλης, Δημούτσος (86'Γεωργίου), Πίτου Γκαρσία, Φάμπιο, Καραμάνος (51'Μπάλλας), Ούμπιδες, Ναπολεόνι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Μέγιερι, Μανωλάς, Μαρκάνο, Σαλίνο, Μπονγκ, Κάμπελ (75'Σάμαρης), Εντινγκά, Μανιάτης, Πέρες (90'Μασάντο), Ντομίνγκες (84'Σαβιόλα), Ολαϊτάν

Keywords
Τυχαία Θέματα