Πρόκριση για ΠΑΣ

19:28 24/1/2013 - Πηγή: AEK365

Νικώντας και το δεύτερο παιχνίδι, αυτή τη φορά στην Καλλιθέα με 3-2, ο ΠΑΣ Γιάννινα προκρίθηκε με στιλ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου επί του Φωστήρα.

Το ματς

Δυνατά ξεκίνησε ο Φωστήρας, ο οποίος μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν ο Μπούμπας εκμεταλλεύθηκε την ασταθή απόκρουση του Ταμπάση και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Η απάντηση των Ηπειρωτών ήταν άμεση, αφού μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Γιάκος δέχθηκε ωραία κεφαλιά-πάσα από τον Τζημόπουλο και με σουτ από κοντά ισοφάρισε σε 1-1, κάνοντας το έργο του Φωστήρα σχεδόν ακατόρθωτο, καθώς χρειαζόταν άλλα

τρία γκολ για να βρει σκορ πρόκρισης.
Ακολούθησαν κάποια λεπτά χωρίς φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, για να έρθει στο 34' ένα εξαιρετικό γκολ από τον Λίλα, ο οποίος "κρέμασε" με μακρινό σουτ τον Μπότο και καθάρισε ουσιαστικά την υπόθεση-πρόκριση για τον ΠΑΣ, διαμορφώνοντας το 1-2.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν άλλο ένα τέρμα. Συγκεκριμένα στο 50' ο Βίλα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το λάθος γύρισμα του Παραρά και με όμορφο πλασέ νίκησε για άλλη μία φορά τον τερματοφύλακα του Φωστήρα διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο το 3-1. Παρόλα αυτά οι παίκτες του «Φονέα» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Έτσι, συνέχιζαν να πιέζουν, με αποτέλεσμα να έχουν δοκάρι με τον Δωροβίνη στο 72', ενώ ο Βλάχος στο 88' έκανε το 3-2. Αυτό το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και ο ΠΑΣ πανηγύρισε την πρόκριση.

Φωστήρας: Μπότος, Κόπελας, Πεταυράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούμπας (65' Τασουλής), Τσαγκαράκης, Βαβάτσικος (55' Βλάχος), Στάμος, Δωροβίνης, Κάμπας (56' Κετσετζόγλου)

ΠΑΣ Γιάννινα: Ταμπάσης (20' Φεγκρούς), Λίλα (65' Αυγενικού), Κεϊτά, Μπέριος, Ρουμπουλάκου, Τζημόπουλος, Βίλα, Γιάκος, Νικλητσιώτης, Ντε Βινσέντι (71' Οικονόμου), Ντάσιος

Keywords
Τυχαία Θέματα