Προκρίθηκε ο ΟΣΦΠ

21:06 11/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 3-0

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΟΜΙΝΗΣ (ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ)

ΓΗΠΕΔΟ: ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Σαν σε προπόνηση αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Θρασύβουλο. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν πολύ εύκολα την πρόκριση για την φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα σε έναν πολύ αδύναμο αντίπαλο. Ανύπαρκτη μέσα στο γήπεδο η ομάδα της

Φυλής που δεν είχε την δυνατότητα να κάνει κάποια ουσιαστική ευκαιρία. Σκόραρε σε ένα ακόμη ματς ο Μάρκο Πάντελιτς συνεχίζοντας την παράδοση που τον θέλει να σημειώνει τέρμα σε κάθε αναμέτρηση που ξεκινάει βασικός.

Τις διαθέσει του για το ματς έδειξε από νωρίς ο Ολυμπιακός. Τα όσα είπε στους παίκτες του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, φαίνεται να «έπιασαν» τόπο. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να σκοράρουν μόλις στο 10' με τον Μάρκο Πάντελιτς ύστερα από γύρισμα του, δραστήριου σήμερα, Αμπντούν. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε συνέχισε να πιέζει για ακόμη ένα τέρμα με στόχο να «καθαρίσει» από το πρώτο κιόλας 45λεπτο. Ο Πάντελιτς είχε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα του Ολυμπιακού αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά από πολύ καλή θέση με τον Κασμερίδη να μπλοκάρει την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.

Οι πειραιώτες ευτύχισαν να σημειώσουν το δεύτερό τους τέρμα στο 21' με τον Φουστέρ. Ο Αμπντούν και πάλι από τα δεξιά δημιούργησε τις προϋποθέσεις, γύρισε την μπάλα στον Πάντελιτς του οποίο το, κακό, κοντρόλ «έστρωσε» την μπάλα στον Φουστέρ. Ο Ισπανός μέσος έκανε το σουτ από πλάγια θέση με την μπάλα, πριν καταλήξει στα δίχτυα, να κοντράρει στον Παγώνη και στο δεξί δοκάρι του Κασμερίδη.

Τρία λεπτά αργότερα ο Τζαμέλ Αμπντούν είχε την ευκαιρία από δημιουργός να γίνει σκόρερ. Ο Μόνχε επιτέθηκε από τα αριστερά έκανε την παράλληλη πάσα στον Αλγερινό μέσο ο οποίος , με εξουδετερωμένο τον Κασμερίδη, δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία.

Τα υπόλοιπα είκοσι λεπτά ανήκουν στον Ολυμπιακό ο οποίος έριξε ελάχιστα την απόδοσή του. Ο Θρασύβουλος έκανε την πρώτη του ευκαιρία στο ματς στο 34 με τον Ζουμπουλάκη να βρίσκεται απέναντι από τον Μέγιερι από πλάγια θέση αλλά η ποιότητά του δεν είναι τέτοια ώστε να πλασάρει ιδανικά τον Ούγγρο τερματοφύλακα.

Το πρώτο μέρος έληξε με τον Ολυμπιακό να μην «ιδρώνει» πάρα πολύ απέναντι σε έναν «άφαντο» αντίπαλο.

Στο ίδιο μοτίβο συνέχισε ο Ολυμπιακό και στην επανάληψη. Χρειάστηκαν να περάσουν μόλις δέκα λεπτά προκειμένου ο Πάντελιτς να σκοράρει. Ο Σέρβος δέχτηκε την πάσα από τον Μοδέστο και από πλάγια θέση έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε την δυνατότητα να πετύχει περισσότερα τέρματα ωστόσο δεν κατάφερε να διευρύνει περισσότερο την διαφορά τερμάτων. Η ομάδα του Λύσανδρου Γεωργαμλή από την άλλη δεν μπόρεσε να «απαντήσει» σε καμία από τις φάσεις με αποτέλεσμα να αμύνεται συνεχώς και να έχει παθητικό ρόλο στο ματς.

Η αναμέτρηση έληξε με τον Ολυμπιακό να παίρνει εύκολα την πρόκριση κόντρα στον αδύναμο Θρασύβουλο.

Οι συνθέ

Keywords
Τυχαία Θέματα