Προς Ατρόμητο ο Σουμπίνιο του Ολυμπιακού

10:27 5/8/2012 - Πηγή: AEK365

Διήμερο ρεπό απολαμβάνουν από χθες οι παίκτες του Ατρόμητου, ο οποίος ολοκλήρωσε την Παρασκευή το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του στο Πράβετς της Βουλγαρίας και επέστρεψε στη βάση του.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι υπάρχει ξεκούραση για όλους. Τουναντίον, μάλιστα. Οι διοικούντες βρίσκονται σε εγρήγορση επιδιώκοντας μέχρι το προσεχές Σάββατο, οπότε και θα διεξαχθεί το φιλικό με τον Πανθρακικό στο Περιστέρι, να έχουν κλείσει

τα δύο βασικά μεταγραφικά μέτωπα (εν όψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στις 23 και 30 Αυγούστου). Κυρίως αυτό του επιτελικού μέσου και ακολούθως εκείνο του αριστερού μπακ.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο, ο Σουμπίνιο θεωρείται σχεδόν κλεισμένος. Ο Βραζιλιάνος επιστρέφει μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού σήμερα στην Αθήνα και μέχρι την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη αναμένεται να γίνει «κάτοικος» Περιστερίου είτε με ελεύθερη μεταγραφή είτε ως δανεικός από τους «ερυθρόλευκους».

Κατ' αυτόν τον τρόπο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει στα χέρια του τον ποιοτικό παίκτη που θέλει για την «ενορχήστρωση» της μεσαίας του γραμμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα