Προσφυγή κατά της απόφασης της FIFA

21:23 3/12/2013 - Πηγή: AEK365

"Μετά από όσα είδαμε στην Μπλίντα στις 19 Νοεμβρίου, η ομοσπονδία της Μπουρκίνα Φάσο ισχυρίζεται ότι η συμμετοχή της στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο εκλάπη με τη συνενοχή του Σενεγαλέζου διαιτητή", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Σίτα Σανγκαρέ.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Ουαγκαντούγκου, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Μπουρκίνα Φάσο αναφέρθηκε στο ακυρωθέν γκολ της ομάδας του (σ.σ. επίδοξος σκόρερ ήταν ο Σαρλ Καμπορέ) και

το γεγονός ότι δεν εξαντλήθηκε ο χρόνος των καθυστερήσεων στον επαναληπτικό με την Αλγερία για τον 3ο προκριματικό γύρο της αφρικανικής ζώνης του Μουντιάλ.
Ως εκ τούτου η ομοσπονδία της Μπουρκίνα Φάσο κατέθεσε προσφυγή κατά της απόφασης της FIFA και ευελπιστεί ότι θα μετέχει εκείνη και όχι η Αλγερία στην κλήρωση της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί την 6η Δεκεμβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η ομοσπονδία της Μπουρκίνα Φάσο είχε καταθέσει ένσταση με το αιτιολογικό της χρησιμοποίησης τιμωρημένου παίκτη από την Αλγερία (Ματζίντ Μπουγκερά) στον επαναληπτικό της 19ης Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα