Προσγειωμένος Τάουνσεντ

21:21 16/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 22χρονος άσος της Τότεναμ είναι το πρόσωπο των ημερών εξαιτίας της απόδοσής του στα ματς με Μαυροβούνιο και Πολωνία που άνοιξαν τον δρόμο για το Μουντιάλ στα «τρία λιοντάρια».

Παρά το γεγονός ότι τα «φώτα» είναι στραμμένα πάνω του ο ίδιος κράτησε χαμηλούς τόνους. «Ήταν φανταστικό για μένα να βοηθήσω την χώρα μου να πάει στο Μουντιάλ. Τώρα είναι στο χέρι μου να επιστρέψω στην ομάδα μου και να παλέψω για να μπορέσω να είμαι στην αποστολή για την Βραζιλία», δήλωσε ο Τάουνσεντ και πρόσθεσε:

«Πρέπει να συνεχίσω να παίζω καλά με την Τότεναμ. Δεν μπορώ να σκέφτομαι από τώρα για το

Μουντιάλ, πρέπει να επικεντρωθώ στην ομάδα μου. Αν τυχόν πέσει η απόδοσή μου, ξέρω ότι υπάρχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης να πάρουν την θέση μου στην εθνική. Αν θέλω λοιπόν να μπω στα αεροπλάνο για Βραζιλία, πρέπει να παίζω καλά με την Τότεναμ αλλά και στα φιλικά της εθνικής, δεν θα είναι καθόλου εύκολο».
Όσο για τον τρόπο που τον υποδέχθηκαν στην εθνική οι «παλιοσειρές», είχε μόνο καλά λόγια να πει.«Όλοι μου έδιναν συμβουλές. Ο Τζέραρντ, ο Λάμπαρντ, ο Ρούνεϊ, όλοι τους. Είναι πολύ μεγάλοι παίκτες και θα είναι υπέροχο για μένα να παίζω μαζί τους».
Τέλος, ο Τάουνσεντ ρωτήθηκε για το αν υπάρχει τελικά ταλέντο στη νέα «φουρνιά» των Άγγλων και είπε: «Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει κουβέντα γύρω από αυτό. Βλέπετε όλοι ότι έρχονται παίκτες όπως ο Στάριτζ, ο Γουέλμπεκ, ο Γουίλσιρ. Αυτό είναι πολύ καλό για την Αγγλία και για το μέλλον της».

Keywords
Τυχαία Θέματα