Προσγείωση στον... πλανήτη Μπάγερν

08:50 31/3/2013 - Πηγή: AEK365

Οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν βρίσκονται σίγουρα αυτές τις ώρες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην ποδοσφαιρική Ευρώπη, μετά το καταιγιστικό 9-2 σε βάρος του Αμβούργου, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της, εμφανίστηκαν αρκετά συγκρατημένοι, αφού υπάρχει μπροστά τους η αναμέτρηση με την «βέκια σινιόρα».

Ο Ρόμπεν σημείωσε πως «Είναι φυσικό ένα τέτοιο αποτέλεσμα να προκαλεί μεγάλη εντύπωση, αφού κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει συχνά ειδικά στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά το αποτέλεσμα δεν θα πρέπει να μας κάνει να εφησυχάζουμε».

Με την σειρά του ο Κλαούντιο Πιζάρο που σημείωσε τέσσερα

τέρματα τόνισε: «Πέτυχα τέσσερα γκολ κι αυτό είναι σημαντικό για μένα, γιατί δεν είχα παίξει βασικός από την 11η αγωνιστική στην αρχική ενδεκάδα», ενώ ο Ντάντε πρόσθεσε: «Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα την Τρίτη έτσι κι αλλιώς. Θα είναι πολύ σημαντικό για την ρεβάνς, να μπορέσουμε να κρατήσουμε το μηδέν στην έδρα μας».

Ωστόσο ο Ματίας Ζάμερ, τεχνικός διευθυντής των Βαυαρών ήταν προβληματισμένος, διότι η Μπάγερν δέχτηκε για μια ακόμα φορά τέρματα από στημένες φάσεις και αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά στους Βαυαρούς ειδικά τον τελευταίο καιρό: «Αυτό δεν θα πρέπει να μας συμβεί αν είναι δυνατόν απέναντι στην Γιουβέντους και θα πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν σ' αυτό το ματς».

Keywords
Τυχαία Θέματα