Προσκεκλημένος στον τελικό του Champions League o Γκάλης

18:16 23/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος της UEFΑ, αλλά και ο γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο, αποδεικνύονται θαυμαστές του Νίκου Γκάλη και για τον λόγο αυτό η Ευρωπαίκή Ομοσπονδία κάλεσε τον παλαίμαχο άσο να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Γουέμπλει.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο ότι αυτή η πρόσκληση έρχεται από ένα άθλημα που δεν είναι το δικό μου. Με προσκάλεσε ο κ. Θεοδωρίδης σε μία συνάντηση που είχαμε και μου είπε πως ο Μισέλ Πλατινι με θαυμάζει», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Νίκος Γκάλης για το θέμα αυτό.

Στο Λονδίνο, όμως,

βρίσκεται και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας της ΕΠΟ, προκειμένου να παρακολουθήσει τις εργασίες του 37ου Τακτικού Συνεδρίου των Ομοσπονδιών-μελών της UEFA, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στην αγγλική πρωτεύουσα. Στην αντιπροσωπεία της ΕΠΟ μετέχουν, επίσης, ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιάννης Παπακωνσταντίνου και ο β΄ αντιπρόεδρος Γιώργος Βούρβαχης. Το Σάββατο ο κ. Σαρρής θα παρακολουθήσει τον τελικό, ενώ την Τρίτη θα αναχωρήσει για τον Μαυρίκιο, όπου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της FIFA.

Keywords
Τυχαία Θέματα