Προσκλήσεις για τα διαρκείας

15:47 22/3/2012 - Πηγή: AEK365

Από μία πρόσκληση στον κάθε κάτοχο διαρκείας θα διαθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της, δίνει αυτό το προνόμιο σε όσους αποδεδειγμένα τα συμφέροντά τους θίχτηκαν στο ματς με τον ΟΦΗ, εξαιτίας της αδυναμίας που παρουσιάστηκε να τυπωθούν εισιτήρια. Με αυτό τον τρόπο η διοίκηση αναγνωρίζει το μέγα σφάλμα της (αν και η ξευτίλα

δεν μικραίνει) και ζητάει έμπρακτα συγγνώμη από τον κόσμο.

Προσκλήσεις για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας

ΟΛΟΙ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα μπορούν να παραλάβουν από μία (1) πρόσκληση για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, προσκομίζοντας απαραίτητα το εισιτήριο διαρκείας τους, από τα εξής σημεία:

• Την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Μαρτίου από το τμήμα εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων) από τις 10:00 έως τις 17:00.

• Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, ΜΟΝΟ από ειδικά ταμεία στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12, από τις 14:15 έως και 15 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα.

Οι προσκλήσεις θα δίνονται στην ίδια θύρα που έχει εκδοθεί το διαρκείας.

Ευχαριστούμε όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για την ιδιαίτερη κατανόηση που έδειξαν παρόλο που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Keywords
Τυχαία Θέματα