«Προσοχή στον ΠΑΣ Γιάννινα»

01:48 18/10/2014 - Πηγή: AEK365

Προσοχή στην μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να δώσει ο Πανιώνιος, σύμφωνα με τον Σήφης Βενάκης.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Προσπαθήσαμε όσο το δυνατόν περισσότερο να κρατήσουμε τα παιδιά όσο το δυνατόν σε ετοιμότητα για να μπορέσουμε στο παιχνίδι που έρχεται να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται. Ήταν μια διακοπή που μας βοήθησε να δουλέψουμε σε κάποιες αδυναμίες και στη φυσική

κατάσταση και στο κομμάτι τακτικής. Από εκεί και πέρα όπως κάνουμε κάθε εβδομάδα ξέχωρα από τον ποιο αντίπαλο θα αντιμετωπίζαμε, δουλεύαμε για το παιχνίδι της Κυριακής».

Για τα λάθη που κάνει η ομάδα: «Τα ατομικά λάθη οφείλονται σε θέμα συγκέντρωσης. Αν καταφέρουμε να ελαχιστοποιήσουμε αυτά τα λάθη και καταφέρουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι νομίζω θα τα καλύψουμε όλα».

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα: «Η ομάδα έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Εμείς σαν τιμ δεν περιμένουμε ένα παιχνίδι για να κρίνουμε τα παιδιά. Καθημερινά από τις προπονήσεις βλέπουμε την πορεία τους, την βελτίωσή τους και από εκεί και πέρα κοιτάμε το παιχνίδι και να βάλουμε τους καλύτερους για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα:«Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο. Βαθμολογικά και οι δύο ομάδες έχουν κίνητρο. Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα που μεσοεπιθετικά διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες και ταχύτητα. Εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας και θεωρώ πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι γι' αυτό το παιχνίδι».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει πίεση. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριθστά λκαι νομίζω ότι αν είμαστε καλά δεν υπάρχει λόγος πίεσης. Εμείς κοιτάμε να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι και αυτό κάνουμε, δεν υπάρχει πίεση».

Για το τι πρέπει να προσέξει με τον ΠΑΣ: «Μεσοεπιθετικά είναι πάρα πολύ καλή διαθέτει παίκτες με προσωπικότητα, με ταχύτητα, πολύ επικινδύνοι στην επιθετική τους μετάβαση. Όταν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτά που περιμένουμε δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε».

Για την θετική παράδοση: «Η παράδοση δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική για την ομάδα, δεν παίζει κάποιο ρόλο η παράδοση».

Keywords
Τυχαία Θέματα