Προστασία του Βλάχου σε Τσιάρτα

14:51 12/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Βλάχος ενεργώντας συναδελφικά έγινε «ασπίδα» του Βασίλη Τσιάρτα, για τον οποίο υπάρχει δυσαρέσκεια όπως σας γράψαμε χθες, για το γεγονός ότι χάθηκαν δύο βασικοί μεταγραφικοί στόχοι της ΑΕΚ, Τσουκαλάς και Ιωαννίδης, επιλέγοντας ΠΑΣ και ΟΦΗ, αντίστοιχα.

Με δηλώσεις του ο προπονητής στη Live SPORT, μίλησε τόσο για την υπόθεση Ιωαννίδη - ρίχνοντας

τις ευθύνες στις... φιλοδοξίες του παίκτη, όσο για τον Βασίλη Τσιάρτα: «Ο Ιωαννίδης ήταν ένας παίκτης που λόγω θέσης και ηλικίας μας έκανε. Όμως δεν θα παρακαλάμε κανένα. Αν δεν θέλει να έρθει ας πάει στο καλό! Αν δεν έχεις το θάρρος και τις φιλοδοξίες να φορέσεις την κιτρινόμαυρη φανέλα, τότε δεν μου κάνεις! Στην ΑΕΚ πρέπει να παρακαλάς για να έρθεις. Να παίρνεις κάθε μέρα τηλέφωνο και να ψάχνεσαι. Αν για 10.000 ευρώ διαλέγεις τον ΟΦΗ ή τα Γιάννινα (σ. σ. μπηχτή για τον Τσουκαλά), τότε δεν κάνεις». Όσο για τον Τσιάρτα;

«Εγώ μίλησα με τον Βασίλη και τη Δευτέρα το βράδυ θα πάμε για φαγητό. Έχουμε ένα πλάνο και θα εξετάσουμε τις λύσεις που υπάρχουν από την αρχή. Το τονίζω. Δε θα παρακαλέσουμε κανέναν. Καλά κάνει και δεν παρακαλάει. Στην ΑΕΚ θέλουμε άντρες. Να ξέρετε ότι μπορεί στο μέλλον να τσακωθώ ξανά μαζί του, αλλά θα το κάνω επειδή είναι συνεργάτης μου και από τους δικούς μου ανθρώπους δεν κρύβομαι».

Keywords
Τυχαία Θέματα