Προσβάλει την ΑΕΚ ο Βασιλόπουλος!

21:08 22/5/2014 - Πηγή: AEK365

Να οξύνει την κατάσταση εν όψει των εκλογών της Κυριακής συνεχίζει ο Άρης Βασιλόπουλος, καθώς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Kontra Channel, επιχείρησε να συγκρίνει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον Πειραιά, όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με αυτή στη Νέα

Φιλαδέλφεια! Συνέκρινε, δηλαδή, το γεγονός ότι μια ποδοσφαιρική ομάδα (Ολυμπιακός) κατέβασε ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρό της (Μαρινάκη-Μώραλη), με την ΑΕΚ που δεν πήρε θέση υπέρ ή κατά καμίας παράταξης προεκλογικά, ενώ ακόμη και χθες, παρά το κλίμα που έχει διαμορφωθεί από την στάση του κ. Βασιλόπουλου στο θέμα του γηπέδου, ο πρόεδρός της Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ότι: «Εγώ είμαι ποδοσφαιρικός παράγων. Αν θέλετε να μιλήσετε για πολιτικά, πηγαίνετε σε άλλους, όχι σε μένα»!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασιλόπουλου: «Παρατηρούσα το ρεπορτάζ που κάνατε πριν για τον Πειραιά και φαίνεται πως τείνει να μετακομίσει παρότι είναι 16 χιλιόμετρα απόσταση από τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Αυτό είναι ένα γενικότερο φαινόμενο. Βλέπουμε γηπεδοποίηση και ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής. Με το γήπεδο της ΑΕΚ εμείς έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή και το έχουμε ψηφίσει μάλιστα στο δημοτικό συμβούλιο ότι είμαστε υπέρ της κατασκευής. Αυτή τη στιγμή δεχόμαστε έναν πόλεμο, μία επίθεση, μία καθημερινή «υστερία», θα έλεγα από κάποιους οι οποίοι προσπαθούν να μεταφέρουν τα διλλήματα αλλού και να μετατρέψουν τις εκλογές στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα σε δημοψήφισμα υπέρ ή κατά του γηπέδου της ΑΕΚ, παρουσιάζοντάς με εμένα ως «βαμμένο» Ολυμπιακό, παρουσιάζοντάς με ως άνθρωπο του Μαρινάκη. Εδώ να κάνω μία «παρένθεση» για να δηλώσω πως αν ήμουν στον Πειραιά θα ψήφιζα με τα «δέκα χέρια» τον κύριο Δρίτσα κι όχι τον κύριο Μαρινάκη, γιατί αυτά είναι φαινόμενα εκφυλιστικά και επικίνδυνα για την πολιτική ζωή και θέλουν να μετατρέψουν λοιπόν τις εκλογές σε δημοψήφισμα ΑΕΚ - Αντι-ΑΕΚ. Βάζουν λάθος δίλημμα, διχάζοντας και τον κόσμο της Φιλαδέλφειας και τον κόσμο της ΑΕΚ. Ο άλλος υποψήφιος είναι ο Γεωργαμλής ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, ο οποίος αυτή τη στιγμή θεωρούμε και όλη η πόλη το συζητάει ότι είναι μία παράταξη που έχει διαδεχτεί αυτήν του κυρίου Χάρη Τομπούλογλου. Έχουμε ζητήσει και ντιμπέιτ από τον κύριο Λύσανδρο Γεωργαμλή πάνω σε όλα τα ζητήματα συμπεριλαμβανομένου και του γηπέδου της ΑΕΚ, για να τεθούν οι απόψεις μας σε όλους τους πολίτες, για να μην υπάρχει μία μονόπλευρη ενημέρωση. Θέλουμε ο κόσμος να ξέρει ότι εμείς αγαπάμε την ΑΕΚ, είναι ομάδα της πόλης μας και βλέπουμε το γήπεδο μέσα από τα «μάτια» της πόλης μας. Όποια παρατήρηση κάνουμε είναι για το καλό της πόλης και της ΑΕΚ και όχι γιατί δε θέλουμε το γήπεδο όπως θέλουν κάποιοι επίμονα να πείσουν τους φίλους της».

Keywords
Τυχαία Θέματα