Πρώτα σημάδια βελτίωσης για τον Σουμάχερ

12:35 31/12/2013 - Πηγή: AEK365

Μικρά σημάδια βελτίωσης παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερι σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ.

«Η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ παρουσίασε μια μικρή βελτίωση, γεγονός που επέτρεψε στους γιατρούς να προβούν σε επέμβαση κατά τη διάρκεια της νύχτας, ώστε να μειώσουν την πίεση που δέχεται ο εγκέφαλός του».

Οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Γκρενόμπλ δηλώνουν ότι ο Σουμάχερ είναι καλύτερα από χτες, αλλά ότι δεν έχει τεθεί εκτός κινδύνου και επιμένουν ότι οι επόμενες ώρες θα

είναι κρίσιμες. Σύμφωνα με τους γιατρούς, υπάρχουν «ορισμένα σημάδια» ότι η κατάσταση του Σουμάχερ «έχει τεθεί περισσότερο υπό έλεγχο».

Αυτά είναι τα πρώτα καλά νέα που έρχονται από το νοσοκομείο. Στο πλευρό του Μίκαελ είναι από την πρώτη στιγμή η γυναίκα του και τα δύο τους παιδιά. Σύμφωνα με τη μάνατζέρ του, Σαμπίνε Κεμ, η σύζυγός του Κορίνα, η κόρη του Τζίνα Μαρία και ο γιος του Μικ βρίσκονται στο νοσοκομείο και είναι σε κατάσταση σοκ. «Προφανώς η οικογένειά του δεν είναι καλά, είναι σε κατάσταση σοκ» ανέφερε η Κεμ.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε στο κεφάλι το πρωί της Κυριακής, όταν χτύπησε σε βράχια την ώρα που έκανε σκι μαζί με τον γιο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα