«Πρόταση ΑΕΚ για Αρας»

18:17 29/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ αναζητά παίκτες στο μεταγραφικό παζάρι, αν και οι προτεραιότητες της είναι άλλες και πολύ πιο σημαντικές για την επιβίωση της το προσεχές διάστημα. Ωστόσο, δεν σταματά το σαφάρι για φτηνούς παίκτες σε παραγωγική ηλικία και με δυνατότητες να σταθούν στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με την πορτογαλική «O’ Jogo» η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση στον Σαλίμ Αράς που έχει παίξει στον Αστέρα Τρίπολης με προπονητή τον Βαγγέλη Βλάχο (17 συμμετοχές

και ένα γκολ κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο 2-2 την σεζόν 2010/11) και στον ΠΑΣ Γιάννινα την σεζόν 2009/10. Ο 30χρονος διεθνής αριστερός εξτρέμ από την Αλγερία και με κοινοτικό διαβατήριο έπαιξε πέρυσι στην Αλ Καντσία στο Κουβέιτ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Σαλίμ Αράς απασχολεί την Μπράγκα και σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα του από το Κουβέιτ αξιώνει το ποσό των 200.000 ευρώ για την παραχώρησή του τη στιγμή που στην πορτογαλική ομάδα θεωρούν ότι μπορούν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο! Ο διεθνής Αλγερινός μεσοεπιθετικός έχει στα χέρια του μία πρόταση από την ΑΕΚ από την οποία έχει ζητήσει χρόνο για να απαντήσει μια και περιμένει πρόταση από την πορτογαλική ομάδα που του προσφέρει την προοπτική συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ και μεγαλύτερο σε διάρκεια συμβόλαιο από την ελληνική ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα