Πρώτη για Περέιρα

19:14 8/1/2015 - Πηγή: AEK365

Νέα εποχή στον Ολυμπιακό, με τον Βίτορ Περέιρα να έχει ανακοινωθεί και να παρουσιάζεται επίσημα την Πέμπτη (08/01) από τον Ολυμπιακό. Κλείνοντας την επίσημη παρουσίασή του, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε χαρακτηριστικά «ώρα για δουλειά» και το απόγευμα της ίδιας ημέρας... το έκανε πράξη. Ο νέος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» βρέθηκε στου Ρέντη

και έκανε την πρώτη του προπόνηση, αφού γνωρίστηκε με τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ των Πειραιωτών που παραμένουν στις θέσεις τους παρά την αποχώρηση του Μίτσελ.

Ο Περέιρα από την πρώτη του προπόνηση ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές τη φιλοσοφία του, αρχίζοντας να δουλεύει πάνω στον τρόπο με τον οποίο θέλει να αγωνίζεται ο Ολυμπιακός. Ο Πορτογάλος τεχνικός αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά και στο ασφυκτικό πρέσινγκ προς τον αντίπαλο, κάτι που δεδομένα θα κάνει ιδιαίτερα... δυνατές τις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων», προκειμένου να μπορούν οι ποδοσφαιριστές να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που ζητάει ο προπονητής.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στην προπόνηση της Πέμπτης (08/01) έδωσαν το «παρών» και οι Γιάννης Βρέντζος, Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά, οι οποίοι εκ μέρους της διοίκησης παρουσίασαν σε παίκτες και τεχνικό σταφ τον Βίτορ Περέιρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα