«Πρώτη» με όνειρα

18:45 29/7/2013 - Πηγή: AEK365

Με όνειρα και ξεκάθαρους στόχους ενόψει της νέας σεζόν διεξήχθη η «πρώτη» της Αναγέννησης στην Καρδίτσα την περασμένη Πέμπτη (25/07). Η ενίσχυση συνεχίζεται, οι «τρύπες» στο ρόστερ κλείνουν και οι κινήσεις είναι δεδομένα προς τη σωστή κατεύθυνση.Νωρίτερα η διοίκηση της Αναγέννηση είχε εκδόσει ανακοίνωση, με την οποία ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά τον κόσμο, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά:

«Η Αναγέννηση ξεκινάει σήμερα στις 6.30 μ.μ την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική

περίοδο στο Δημοτικό Στάδιο το οποίο θα φιλοξενήσει την ομάδα μας και στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής.

Μέσα απο το στοιχείο της σοβαρότητας, με ρεαλισμό και απόλυτη γνώση του περιβάλλοντος που διαμορφώνεται προσπαθούμε όλοι όσοι στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια να δημιουργήσουμε τις βάσεις ώστε η Αναγέννηση να πορευτεί με σταθερότητα και να διατηρήσει την αυτοτέλειά της τόσο στον οικονομικό όσο και στον αγωνιστικό τομέα, χωρίς σκαμπανεβάσματα.

Το εγχείρημα είναι δύσκολο.

Οι δυσκολίες όμως όπως έχει αποδειχθεί ιστορικά θρέφουν αυτή την ομάδα και την καθιστούν ιδιαίτερη.

Την στιγμή που όλα αλλάζουν γύρω μας και πολλοί ιστορικοί και μεγάλοι σύλλογοι αντιμετωπίζουν πολλά αδιέξοδα, η Αναγέννηση βρήκε τον τρόπο βασιζόμενη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους φιλαθλους της να επανέλθει στο προσκήνιο και θα προσπαθήσει με ανοιχτά χαρτιά, διαφανείς διαδικασίες και απόλυτα συλλογική φιλοσοφία ν' ανταποκριθεί στη νέα πρόκληση.

Ξεκινάμε με ρεαλισμό, γνώση των δυσκολιών, σεβασμό σε κάθε αντίπαλο, αλλά και με αποφασιστικότητα.

Καλούμε όλο τον κόσμο της Αναγέννησης όπου κι αν βρίσκεται να στηρίξει αυτή την προσπάθεια γιατί απ' αυτό το στοιχείο ουσιαστικα εξαρτάται η επιτυχία της.

Είμαστε σίγουροι ότι παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν πως αν και σ' αυτή τη χρονιά ο σύλλογος πορευτεί με τα χαρακτηριστικά που τον διέκριναν την προηγούμενη διετία ότι το εγχείρημα θα είναι επιτυχές και θα μπούν οι βάσεις για το μέλλον.

Μακριά απο εντυπωσιασμούς και προσωποπαγείς λογικές, η ομάδα μας θα επιδιώξει φέτος τα εξής.

-Μια σταθερή κι ανταγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

-Ακόμη μεγαλύτερη αναβάθμιση των ακαδημιών και οργάνωσή της με έμφαση στα τοπικά ταλέντα στα καλύτερα δυνατά πρότυπα

-Απόλυτη διαφάνεια στα οικονομικά και οργανωτικά θέματα και ανοιχτές διαδικασίες στον κόσμο.

-Βελτίωση των υποδομών της στο προπονητικό κέντρο Γεώργιος Μπαζής και συνεχής πίεση για την βελτίωση των εγκαταστάσεων του Σταδίου, κάτι που δυστυχώς δεν εξαρτάται μόνο απο την ομάδα μας, αλλά απο την γενικότερη διάθεση της περιοχής που πρέπει να γίνει πιο απαιτητική.

-Ταυτόχρονα θα συνεχίσουμε ν' αναζητούμε με μεγάλο ζήλο την δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για την πραγμάτωση του μεγάλου ονείρου που είναι η δημιουργία του δικού μας γηπέδου.

Ενα όνειρο που μοιάζει αυτή τη στιγμή απραγματοποίητο, αλλά που μπορεί με συνεχή δράση και απαίτητική διάθεση να υλοποιηθεί.

Εμείς το πιστεύουμε και ήδη πριν λίγους μήνες δρομολογήσαμε πράγματα περι αυτού. Δεν θα σταματήσουμε να το παλεύουμε...

Με το ξεκίνημα της καινούργιας χρονιάς, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς μας που στάθηκαν αρωγοί αυτή τη διετία στην προσπάθεια της ομάδας και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι και στο νέο ταξίδι διπλα στην Αναγέννηση.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παίκτες που για διαφόρους λόγους έλυσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα μας για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή τύχη στην συνέχεια της πορείας τους.

Καλοσωρίζουμε επίσης με πολύ μεγάλη θέρμη τους νέους παίκτες που ενσωματώθηκαν στο ρόστερ και τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή πορεία.

Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ και όλους όσοι εργάζονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα καλή δύναμη στη νέα τους προσπάθεια και τους υποσχόμαστε πως ως διοίκηση θα καταβάλουμε, όπως συνέβη άλλωστε μέχρι τώρα, κάθε προσπάθεια ώστε να είμαστε δίπλα τους.

Πάνω απ' ολα ευχαριστούμε τους χιλιάδες Αναγεννησιώτες που στήριξαν αυτή την συγκλονιστική προσπάθεια και τους καλούμε να σταθούν και πάλι αρωγοί στο νέο συναρπαστικό ταξίδι.

Το "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" είναι πλέον για μάς όχι ένα απλό σύνθημα που πολλές φορές χρησιμοποιήθηκε για φθηνούς εντυπωσιασμούς στην Ελλάδα, αλλα το βασικό συστατικό αυτής της συγκλονιστικής προσπάθειας.

Είναι αυτό που μας δίνει έμπνευση και είναι αυτό που μπορεί να φέρει την Αναγέννηση μπροστά σε ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις...

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ asa1904.gr

Κλείνοντας θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο της Αναγέννησης ότι η ιστοσελίδα που μπήκε στη ζωή της ομάδας μας, το anagenisi-karditsas.gr ή asa1904.gr πιο ζωντανά και συνεχώς αναβαθμισμένη θα καλύπτει κάθε δραστηριότητα του συλλόγου, εντός και εκτός γηπέδου και θα είναι το μεγάλο επικοινωνιακό όπλο, αλλά και ο δίαυλος επαφής των Αναγεννησιωτών.

Δηλώνουμε δε για άλλη μια φορά με σαφήνεια πως όλο το υλικό που δημοσιεύεται στο SITE είναι πνευματική ιδιοκτησία της Αναγέννησης και των φιλάθλων της και δεν προσφέρεται για εμπορική εκμετάλλευση απο κανέναν εντός και εκτός διαδικτύου.

Για τελευταία φορά προειδοποιούμε πως δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση του υλικού μας για εμπορική εκμετάλλευση.

Σε περίπτωση που συνεχιστούν κάποια κρούσματα κλοπής θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να κινηθούμε νομικά και να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας.

Οσοι ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες μας, βίντεο και ρεπορτάζ θα πρέπει να έρχονται σε επαφή με τους υπεύθυνους του SITE και να λαμβάνουν τη σχετική άδεια αναφερόμενοι πάντα στην πηγή.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ».

Keywords
Τυχαία Θέματα