Κλειδώνει την πρόκριση η Τότεναμ (VIDEO)

20:52 24/10/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 12ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΕΡΙΦ Τ.- ΤΟΤΕΝΑΜ: 0-2
Γήπεδο: Μπολσάγια Σπορτιβνάγια Αρένα

Εύκολη νίκη με 2-0 πέτυχε η Τότεναμ επί της Σερίφ και έκανε το τρία στα τρία.

Η Τότεναμ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 12ο λεπτό. Ο Έρικσεν έβγαλε τη σέντρα και ο Φερτόνχεν με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 15ο λεπτό ο Τσίριτσες έκοψε σωτήρια τον Λουβανόρ, ενώ στο 20' ο Τόμιτς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του

Λένον. Στο 21ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Καντού ως οφσάιντ, ενώ στο 38' το σουτ του Λουβανόρ έφυγε μόλις άουτ.

Στ 58' ο Σάντρο ανέτρεψε καθαρά τον Ισά αλλά ο ρέφερι δεν έδωσε το πέναλτι, ενώ στο 71' Ντόουσον έκοψε σωτήρια την προσπάθεια του Ρικαρντίνιο, σχεδόν πάνω στη γραμμή. Τελικά στο 75ο λεπτό, η Τότεναμ καθάρισε το ματς, καθώς το σουτ του Ντεφό κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Τόμιτς. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε με τρομερό σουτ στο 75ο λεπτό ο Ντεφό.

ΣΕΡΙΦ: Τόμιτς, Μετουά, Παγιέ, Σάμαρντζιτς, Ρικαρντίνιο, Μπαλιμά, Καντού (84' Φερνάντο), Μογιάλ (70' Φουρντούι), Στανόγιεβιτς, Λουβανόρ, Ισά (88' παϊρέλι)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Φερτόνχεν, Τσίριτσες, Νότον, Φράιερς (34' Ντόουσον), Λένον, Ντεμπελέ Έρικσεν, Σάντρο (76' Χόλτμπι), Λαμέλα (60' Τσαντλί), Ντεφό.

ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ- ΑΛΚΜΑΑΡ: 1-1
Γήπεδο: Άστανα Άρενα

Ισοπαλία 1-1 απέσπασε η Αλκμαάρ μέσα στην έδρα της Σαχτιόρ και είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση.

Η Κοζάκοι μπήκαν δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 11ο λεπτό. Ο Βίτσιους εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βασίλιεβιτς έπιασε την κεφαλιά και ο Φινοντσένκο εξ επαφής, έδωσε το προβάδισμα στη Σαχτιόρ. Η Αλκμαάρ ανέβασε στροφές κι έφερε στα ίσα το ματς στο 26ο λεπτό. Ο Γιόχανσον έβγαλε εξαιρετική μπαλιά και ο Γκούντμουντσον πρόλαβε την έξοδο του Μόκιν κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 48ο λεπτό ο Εστεμπάν είπε όχι σε προσπάθεια του Κιζνιτσένκο, ενώ στο 61' ακυρώθηκε γκολ του Μαλίι

ΣΑΧΤΙΟΡ: Μόκιν, Βασίλιεβιτς, Ποριβάεφ, Ντζίντιτς, Μαλίι (76' Ταράσοφ), Σίμτσεβιτς, Βίτσιους, Γκαζαριάν, Κάνιας (89' Μπαϊζάνοφ), Φινοντσένκο, Κιζνιτσένκο (86' Ζένκοβιτς).

ΑΛΚΜΑΑΡ: Εστεμπάν, Γιόχανσον, Φιεργκέβερ, Γκουβελέουβ, Βούιτενς, Γκουντέλι, Μάρτενς, Ορτίθ, Γκούντμουντσον, Γιόχανσον, Μπέερενς.

Keywords
Τυχαία Θέματα