Πρωτιά για Γιαννιώτη

23:42 1/4/2012 - Πηγή: AEK365

Πρώτος και αήττητος έμεινε ο αθλητής του Ολυμπιακού, Σπύρος Γιαννιώτης, στην σειρά των αγώνων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοικτής θάλασσας. Ο Έλληνας κολυμβητής, κατετάγη πρώτος, νωρίτερα, με χρόνο 1:52:32 στο Εϊλατ του Ισραήλ. Έτσι, μετά τις δύο πρωτιές σε Σάντος (Βραζιλία) και Βιέντμα (Αργεντινή), παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 60 βαθμούς.

Μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ο Έλληνας κολυμβητής δήλωσε: «Ήταν μια πολύ καλή κούρσα για μένα. Είναι πολύ σημαντικό να δείχνω μια

στεθρότητα στους αγώνες μου, και χαίρομαι που το κατάφερα και σήμερα αυτό, κόντρα σε πολύ δυνατούς αθλητές. Αυτό που θέλω να κρατήσω από αυτόν τον αγώνα είναι πως έκανα μια καλή κούρσα στα 10 χιλιόμετρα. Στόχος μου είναι, φυσικά, να βελτιώνομαι περισσότερο με την πάροδο του χρόνου.» και συνέχισε «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτές τις κούρσες (σ.σ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα).Όμως αυτοί οι αγώνες, παρά την δυσκολία τους, μου δίνουν κουράγιο για να συνεχίζω με αμείωτο ρυθμό και με ακόμη περισσότερη δύναμη».

Ο επόμενος αγώνας της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι προγραμματισμένος να γίνει στο Κανκούν του Μεξικό στις 24 Απριλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα