Πρώτο «διπλό» για Άρη

21:54 6/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ανδρέας Τάτος σκόραρε στο 82' και ο Άρης των 10 παικτών (αποβολή Αγκάνθο από το πρώτο ημίχρονο) πήρε τη νίκη και το πρώτο «διπλό» στο φετινό Πρωτάθλημα στο Περιστέρι απέναντι στον κακό Ατρόμητο (1-0), που κινδυνεύει να χάσει το τρένο των πλέι οφ.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό, με τον Άρη να έχει την πρωτοβουλία και την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορεί να πιέσει

και να φτάσει με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Ράντμαν. Μοναδική εξαίρεση η φάση στο 3ο λεπτό, όταν ο Γιαννούλης έκοψε την τελευταία στιγμή τον Γιαννιώτα, πριν αυτός σουτάρει από πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή του Ατρομήτου.Εκεί που όλα έδειχναν να κυλούν ήρεμα στο παιχνίδι, με τον ρυθμό να είναι χαμηλός και τις δύο ομάδες να μην απειλούνται, σε μία ανύποπτη φάση το ματς πήρε... φωτιά. Ο Φυντανίδης θα χτυπήσει τον Αγκάνθο, όμως ο διαιτητής θα δώσει κίτρινη κάρτα στον Ισπανό για θέατρο. Ο παίκτης του Άρη έξαλλος με την απόφαση του Στυλιάρα θα... ορμήσει στον διαιτητή, με αποτέλεσμα να δει την 2η κίτρινη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ήταν και πάλι αυτός που ήταν απειλητικός με τον Ατρόμητο να μην μπορεί να κάνει φάση μέχρι τα μισά του ημιχρόνου τουλάχιστον.Στο 49' από το σουτ του Τριανταφυλλάκου, η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 64' ο Τάτος γύρισε στον Παπαζαχαρία, αυτός έστρωσε στον Γιαννιώτα μέσα στη μεγάλη περιοχή, με το σουτ του τελευταίου να φεύγει άουτ.Δύο λεπτά αργότερα (66'), ο Ατρόμητος έκανε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς, όταν ο Σουμπίνιο έπιασε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Ράντμαν.Στο 73' η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε μια ακόμη ευκαιρία, όταν ο Οικονομόπουλος έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να κοντράρει και να απομακρύνεται.Επτά λεπτά αργότερα (80'), ο Τάτος έκανε το σουτ με τον Ράντμαν να αποκρούει εντυπωσιακά την μπάλα, αλλά δεν έγινε το ίδιο και στο 82'.

Ο Γιαννιώτας έδωσε ωραία πάσα στον Τάτο και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράντμαν για να κάνει το 0-1 για τον Άρη.

Ατρόμητος (Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος (58' Καραγκούνης), Ιγκλέσιας, Ναπολεόνι, Σουμπίνιο (67' Π. Γκαρσία), Μπρίτο, Μάντζιος (79' Κούτσι).

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Καζναφέρης (70' Διαμαντάκος), Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παπαζαχαρίας, Γιαννιώτας (94' Ηρακλής), Τάτος (90' Αγγελούδης), Τριανταφυλλάκος, Αγκάνθο.

Keywords
Τυχαία Θέματα