Πρώτοι και στη φιλανθρωπία

22:11 27/12/2013 - Πηγή: AEK365

Στα μέσα του Δεκέμβρη η Original 21 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλούσε τους Ενωσίτες οπαδούς (αλλά και τον απλό κόσμο) να βοηθήσουν στην συγκέντρωση διαφόρων αγαθών, προκειμένου να δοθούν σε ανθρώπους που τα έχουν μεγάλη ανάγκη. «Σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες για όλους μας, ο δρόμος της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς είναι μονόδρομος. Ταυτόχρονα είναι μια απάντηση στην αδιαφορία του κράτους και στην εξαθλίωση της κοινωνίας που αυτό έχει δημιουργήσει. Η ORIGINAL 21

μέσω των στεγασμένων club της στην Αττική συλλέγει τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρουχισμό, ιματισμό για τις κρύες μέρες του χειμώνα και βρεφικά είδη τα οποία θα μοιραστούν σε άπορες οικογένειες, άστεγους συνανθρώπους μας, απόκληρους και αποκλεισμένους. Καλούμε όλους τους ενωσίτες να γίνουν αρωγοί στην προσπάθεια μας και να δείξουν έμπρακτα ότι ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ», ανέφερε σχετικά και η ανταπόκριση ήταν μεγάλη.

Η διάθεση έχει ξεκινήσει προ ημερών και σήμερα υπήρξε μία ακόμα διακίνηση τροφίμων, από το κλαμπ των Πατησίων. Τα μέλη του μοίρασαν τρόφιμα μακράς διάρκειας σε πολύ κόσμο που πέρασε από εκεί, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πόσο... διαφορετικοί είναι οι οπαδοί της ΑΕΚ. Οι πρωτοβουλίες συνεχίζονται από πολλά κλαμπ σε όλη την Ελλάδα και... δυστυχώς, η ανταπόκριση είναι πολύ μεγάλη από τους Έλληνες που εξακολουθούν να περνάνε πολύ δύσκολα αυτές τις ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα