«Πρότυπο ο Ντιντιέ»

18:07 22/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο εκτελεστικός διευθυντής των Πρωταθλητών Ευρώπης, με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ευχαρίστησε τον έμπειρο άσο για την παρουσία του στο «συγκρότημα» του Λονδίνου, αφήνοντας για πάντα ανοικτή την... πόρτα της επιστροφής στον Αφρικανό άσο.
«Ο Ντιντιέ είναι αναμφίβολα ένας θρύλος της Τσέλσι και πάντα θα είναι μέλος της οικογένειάς μας. Σίγουρα αποχωρεί από την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο μετά την κατάκτηση του τροπαίου το Σάββατο το βράδυ και θεωρεί πως είναι η καλύτερη στιγμή για μια νέα

πρόκληση στην καριέρα του», ήταν τα πρώτα λόγια του Ρον Γκουρλέι, αμέσως μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Ιβοριανού.
Και συνέχισε: «Σίγουρα ο Ντιντιέ συνέβαλε πάρα πολύ στην επιτυχία της Τσέλσι. Ήταν ένας άψογος επαγγελματίας καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας του εδώ και ένας από τους φυσικούς ηγέτες της ομάδας. Ήταν πρότυπο για πολλούς νέους παίκτες της ομάδας μας».
Παράλληλα, αποκάλυψε πως παρά το γεγονός πως η συγκεκριμένη απόφαση είχε παρθεί εδώ και καιρό, κανένας δεν ήθελε να βάλει σε δεύτερη... μοίρα τη συμμετοχή της Τσέλσι στον τελικό του Champions League: «Γνωρίζαμε εδώ και καιρό την απόφασή του, αλλά τόσο ο Ντιντιέ όσο και ο σύλλογος αποφάσισαν να μην αναφέρουν τίποτα τις τελευταίες ημέρες γιατί δεν ήθελαν να αποσπαστεί η προσοχή από τον τελικό του Champions League».
Τέλος, ο εκτελεστικός διευθυντής των Πρωταθλητών Ευρώπης, ευχήθηκε τα καλύτερα στον 34χρονο άσο: «Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών ήταν φιλικές όλο αυτό το διάστημα και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον. Θα είναι ευπρόσδεκτος στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ανά πάσα στιγμή, είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως καλεσμένος μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα