Προβάδισμα για Νίκη Βόλου

22:08 25/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ ανόδου από τη Football League 2 ανέβηκε η νίκη Βόλου και μάλιστα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. «Σκορπώντας» τον Πανηλειακό με 6-1. Διπλό του Οικονόμου στη Ζάκυνθο.

Στο Βόλο σε ένα παιχνίδι που άρχισε με 15λεπτη καθυστέρηση ενώ είχε και ολιγόλεπτη διακοπή καθώς ένα αντικείμενο χτύπησε παίκτη του Πανηλειακού, η Νίκη έκανε επίδειξη δύναμης και απέκτησε προβάδισμα ανόδου.

Παρότι η ομάδα του

Πύργου προηγήθηκε με τον Βατσή στο 6', οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ήταν καταιγιστικοί. Στο 16' ο Πουλάκος με σουτ ισφάρισε σε 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο 52' ο Λαζαρίδης (είχε και δοκάρι στο 12') έκανε το 2-1, ενώ στο 64' ο Ακπαρίδης με αυτογκόλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1.

Ένα λεπτό αργότερα, στο 65' ο Παυλίδης σημείωσε το 4-1. Ο Πανηλειακός λόγω αποβολής του Κολόκα έμεινε με δέκα παίκτες και στο 86' ο Λουκίνας με σουτ σημείωσε το 5-1. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Πουλάκος με κεφαλιά στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πέρασε με 1-0 από τη Ζάκυνθο. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε μόλις στο 3' ο Μπανούσης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 6-1
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αμανατίδης): Βούρας, Στουρνάρας, Λαμπρόπουλος, Χολέβας, Δεληζήσης, Ριζογιάννης, Διαμαντίδης, Κυριακίδης (70' Παπατζίκος), Παυλίδης (74' Κυπτίου), Πουλάκος, Λαζαρίδης (82' Λουκίνας).
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Αντωνίου): Λόλας, Ακπαρίδης, Βατσής, Θωνιάτης (73' Βαλαώρας), Κάλφας, Κολόκας, Μακρίδης (68' Γατσώρης), Τομαράς, Τσετιροκλής, Χιντζίδης, Μανιάτης (60' Δ. Σωτηρόπουλος).

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ 0-1
ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Γέφτοβιτς): Βασιλακόπουλος, Χαρτσιάς (87' Φιλάι), Λιβέρης, Κωστάκης, Κυπαρίσσης, Στρατομήτρος, Διαμαντόπουλος, Γεωργίου, Πέττας (61' Καλλιβωκάς), Τσιριγώτης, Κόντι (46' Τεπετός).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Καλτέκης): Πίτκας, Καραγιάννης, Πρικάκης, Τσιανάκας, Νικούλης, Μπανούσης, Κουλτσιάκης (69' Καράμπελας), Φλώρος, Παπαϊωάννου (81' Παπακωνσταντίνου, Λιλολάρι (88' Παλάσκας), Μπαλής.

Βαθμολογία πλέι οφ (2 αγώνες):

1. Νίκη Βόλου 6
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 4
3. Πανηλειακός 3
4. Ζάκυνθος 1

Keywords
Τυχαία Θέματα