Πρόβλημα επικοινωνίας για Βίλας Μπόας

18:33 28/11/2012 - Πηγή: AEK365

Μπορεί ο Βίλας-Μπόας να είναι γνωστός για τις επιλογές του στην τακτική και το πόσο παράξενες είναι μερικές φορές οι αλλαγές του, αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος τομέας που ο τεχνικός της Τότεναμ προκαλεί.
«Μυρίζει την κάθε σέντρα» είπε για τον Ζερμέν Ντεφό και αν στους Έλληνες αυτό δεν προκαλεί εντύπωση, τους Βρετανούς τους έκανε να μην μπορούν να κρατηθούν από τα γέλια.
Ωστόσο, τα πράγματα σοβαρεύουν, μετά την αποκάλυψη πως ο Βίλας-Μπόας δεν προσλήφθηκε στην Μπέρνλι, εξαιτίας των αγγλικών όρων που χρησιμοποίησε στη σύνταξη του βιογραφικού του!
«Κάποτε ο Τόμι Ντόχερτι είχε πει

πως δεν θα έλεγε κάτι στους παίκτες που δεν θα γίνονταν αντιληπτό ακόμη και από τον γαλατά της γειτονιάς του. Αλλά πιστεύω πως κανείς γαλατάς δεν θα καταλάβαινε τα αγγλικά του Βίλας-Μπόας», γράφει στο βιβλίο του ο Πολ Φλέτσερ, πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Μπέρνλι.
Μάλιστα, ο Φλέτσερ τονίζει πως η ...κατάσταση με τον Πορτογάλο τεχνικό «όσο πάει γίνεται και χειρότερη» και δηλώνει πως «κανείς παίκτης της Μπέρνλι δεν θα καταλάβαινε τίποτα από αυτά που θα τους έλεγε».

Keywords
Τυχαία Θέματα