Προβλήματα για Βεργέτη

17:37 17/12/2013 - Πηγή: AEK365

Την Πέμπτη, ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τον Άρη, για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, έχει δύο σημαντικά προβλήματα να αντιμετωπίσει.

Ο νεαρός τεχνικός είδε για ακόμα μια μέρα τον Τσίμο Ναβάρο να μένει εκτός, λόγω ενοχλήσεων, όπως και ο Χρήστος Πιπίνης, ο οποίος έχει πυρετό.Το ακόμα πιο σημαντικό πρόβλημα είναι η απουσία του Ντορίν Γκοϊάν.

Ο Ρουμάνος, είναι τιμωρημένος και αυτό σημαίνει,

πως με δεδομένο τον τραυματισμό του Κουρμπέλη και την τιμωρία, ενός έτους στον Λισγάρα δεν υπάρχει άλλο στόπερ στο ρόστερ. Συνεπώς, η θέση δίπλα στον Ζησόπουλο (επίσης δεν είναι στόπερ αλλά εκεί έχει καθιερωθεί στα τελευταία παιχνίδια) παραμένει ανοιχτή.

Η οπισθοχώρηση του Εντό, είναι μια σκέψη, όμως τα πάντα θα κριθούν στην προπόνηση της Τετάρτης. Αυτό το σενάριο ενισχύεται, από το γεγονός, πως εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, ο Φερνάντο Ουσέρο.

Επίσης, από το πρόγραμμα της Τρίτης, εκτός έμειναν οι Μπαντής, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, όπως επίσης και ο Γκρατσίνι, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στην προπόνηση της Δευτέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα