Προβλήματα στη Λίβερπουλ

17:22 1/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο αρχηγός των «κόκκινων» ένιωσε ένα σφίξιμο και αποχώρησε στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης του αγώνα με τους «οράνιε» το βράδυ της Τρίτης και ο τεχνικός της Λίβερπουλ περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του έμπειρου χαφ.
«Περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον Τζέραρντ και μέχρι τότε δεν μπορούμε να πούμε τίποτα συγκεκριμένο. Ελπίζω τα νέα

να είναι καλά και να είναι στη διάθεσή μας για το ματς με την Άρσεναλ» δήλωσε ο Νταλγκλίς που απέφυγε να κρίνει την επιλογή του Πιρς να χρησιμοποιήσει βασικό τον παίκτη μετά τα 120 λεπτά συμμετοχής στον τελικό του Λιγκ Καπ.
«Σέβομαι απόλυτα τον Στιούαρτ. Είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος και θεωρώ πως δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει κάτι κακό για την ομάδα» το σχόλιό του.
Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός επιβεβαίωσε την απουσία του Ντάνιελ Άγκερ, χωρίς ωστόσο να οριοθετήσει το χρονικό διάστημα της απουσία του.
«Ο Ντάνιελ όπως ξέρετε έχει ένα σπάσιμο στα πλευρά και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για κάποιες εβδομάδες. Η απουσία του είναι σημαντική, καθώς φέτος πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν» αρκέστηκε να δηλώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα