Προβληματίζονται με Ρονάλντο στην Ρεάλ

13:44 4/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας για το φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης στο Εκουαδόρ παρά τις ενοχλήσεις που αισθάνεται το τελευταίο διάστημα ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης.
Μάλιστα στο ντέρμπι για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγωνίστηκε με επίδεσμο και σήμερα το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης θα εξετάσει τον ποδοσφαιριστή και θα αποφασίσει αν είναι σε θέση να αγωνιστεί με την εθνική του ομάδα.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν

θέλει ο Ρονάλντο να επιβαρυνθεί παίζοντας σε ένα φιλικό παιχνίδι την στιγμή που ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια για την Ρεάλ Μαδρίτης όπως η ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα και τα δυο παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.
Σημειώνεται πως οι ενοχλήσεις στον αστράγαλο έχουν οδηγήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο δυο φορές στο χειρουργείο, μια ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μια ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, και στην πρωταθλήτρια Ισπανίας δεν θέλουν να... τριτώσει το κακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα