Ψάχνει λεφτά και ο Δημητρέλος

11:51 31/3/2012 - Πηγή: AEK365

Το εμπόδιο με την Εφορία ξεπεράστηκε, έστω σε μία ώρα όπου η ΑΕΚ χρονικά δεν προλαβαίνει να κάνει πράξη τα όσα είχε υποσχεθεί στην UEFA για να πάρει την αδειοδότηση. Τώρα η ομάδα παίζει με τις πιθανότητες. Ελπίζει να βρεθούν άμεσα τα λεφτά (λίγο λιγότερα από 1,5 εκατ. ευρώ υπολογίζεται πλέον) και να πληρωθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές. Ως την Τετάρτη η ΑΕΚ όχι μόνο πρέπει να έχει βρει τα χρήματα, αλλά να έχουν πάει σε παίκτες

και Χιμένεθ. Το δάνειο μέσω των Οικονομόπουλου - Νικολαϊδη δεν έχει φτάσει. Θα γίνουν προσπάθειες (όπως έλεγε και χθες ο Χάρης Οικονομόπουλος) από Δευτέρα να έρθουν τα χρήματα από την Κύπρο και μόνον στον λογαριασμό της ΑΕΚ. Εδώ το λόγο πάλι τον έχει η Εφορία, αφού μετά τη χθεσινή συμφωνία Δημητρέλου (με τη μεσολάβηση Βούρου) με το Οικονομικών, περιμένει η ΠΑΕ ένα χαρτί που να λέει ότι "ανοίγει" και το 50% του λογαριασμού της ΠΑΕ το οποίο και είχε μπλοκαριστεί.
Παρ' όλα αυτά ο Ανδρέας Δημητρέλος έχει ξεκινήσει και ο ίδιος προσωπικά κάποιες επαφές προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα. Το αν θα τα καταφέρει ή όχι, ούτε ο ίδιος δεν το γνωρίζει ακόμα - όπως τονίζει στους συνεργάτες του. Η ουσία είναι ότι ψάχνει να βρει τα χρήματα κάνοντας μία διαφορετική προσπάθεια από εκείνη του Οικονομόπουλου. Να πατήσει και ο πρόεδρος της ΑΕΚ στο τηλεοπτικό συμβόλαιο για τη νέα σεζόν και να δεσμευθούν εκεί το έμβασμα - εφόσον φυσικά το βρει. Τώρα με ποιους ανθρώπους συζητά παραμένει άγνωστο.
Να σημειωθεί πως το γεγονός ότι τόσο ο Δημητρέλος από την πλευρά του όσο και ο Οικονομόπουλος από τη δική του κάνουν προσπάθειες να βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται και να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ, δεν σημαίνει ότι εφόσον τα καταφέρουν και οι δύο θα... ξεχειλίσουν οι λογαριασμοί της ΑΕΚ από εκατομμύρια ευρώ! Σε καμία περίπτωση. Το τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι ένα, αν κάποιος εκ των δύο τα καταφέρει εκεί θα δεσμευθεί το ποσό και η άλλη περίπτωση δεν θα προχωρήσει. Το θέμα είναι πως όλα αυτά πρέπει να γίνουν άμεσα. Να πάρει η ΑΕΚ ένα χαρτί από την Εφορία τη Δευτέρα κι αν είναι εφικτό την ίδια ήμερα να υπάρχουν στα ταμεία τουλάχιστον 1,5 εκατ. ευρώ. Δύσκολα ακούγονται όλα αυτά, όμως καλό θα είναι να περιμένουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα