Ψάχνουν το «θαύμα» με Γκούντγιονσεν

18:52 30/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο και αποχώρησε πριν από την ολοκλήρωση του προγράμματος. Οι πρώτες εκτιμήσεις εκαναν λόγο για απουσία μερικών ημερών που πιθανότατα θα τον άφηναν εκτός Τούμπας, ενώ θα προλάβαινε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τελικά τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο σοβαρά και οι ενοχλήσεις έγιναν... πόνος. Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, μόνο με ιατρικό θαύμα θα προλάβει

να είναι έτοιμος στα τελευταία δύο παιχνίδια των πλέι οφ, ενώ οι πιο δυσάρεστες προβλέψεις αναφέρουν πως ίσως η χρονιά για τον Ισλανδό τελείωσε πρόωρα.

Μία εξέλιξη που σαφώς αποτελεί πλήγμα για την ΑΕΚ, αφού στους κρίσιμους αυτούς αγώνες ο Νίκος Κωστένογλου πόνταρε πολλά στην εμπειρία και τη θέληση του Ισλανδού άσου. Πλέον θα γίνει αγώνας δρόμου, τόσο από τον ίδιο «Γκούντι», όσο και από το ιατρικό τιμ, προκειμένου να είναι έτοιμος στα ματς με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, στον δεύτερο γύρο, παιχνίδια που ίσως κρίνουν πάρα πολλά για το ευρωπαϊκό εισιτήριο που θα πάρει τελικά η ΑΕΚ. Ειδάλλως μοναδική... ανάμνηση θα είναι τα λίγα λεπτά συμμετοχής στο ματς με τη Δόξα Δράμας, μετά από εκείνον τον τραυματισμό του στο ματς με τον Ολυμπιακό, τον περασμένο Οκτώβρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα