Ψήφισε Ρονάλντο ο Σάντος

13:35 8/1/2013 - Πηγή: AEK365

Χθες έγινε η απονομή των βραβείων για τους κορυφαίους της χρονιάς και σήμερα η FIFA έδωσε στην δημοσιότητα αναλυτικά τις ψήφους που πήρε ο κάθε υποψήφιος. Οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί και οι αρχηγοί των εθνικών ομάδων ψήφισαν τον Νοέμβριο.
Έτσι λοιπόν, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, για την "Χρυσή Μπάλα", επέλεξε πρώτο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δεύτερο τον Λιονέλ Μέσι και τρίτο τον Ρανταμέλ Φαλκάο. Για κορυφαίο προπονητή

επέλεξε πρώτο τον Ζοσέ Μουρίνιο, δεύτερο τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε και τρίτο τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας Δημήτρης Σαλπιγγίδης,, τον Νοέμβριο Κατσουράνης και Καραγκούνης ήταν εκτός ομάδας, για τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο επέλεξε κατά σειρά τους Μέσι, Ρονάλντο και Φαλκάο ενώ για κορυφαίο προπονητή τους Μουρίνιο, Ντι Ματέο και Μαντσίνι.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου, Νίκος Νιόπλιας για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή επέλεξε κατά σειρά τους Ρονάλντο, Μέσι και Φαλκάο ενώ για τον κορυφαίο προπονητή τους Ντι Ματέο, Ντελ Μπόσκε και Μουρίνιο.
Τον ελληνικό Τύπο εκπροσώπησε ο Μάνος Σταραμόπουλος που για την "Χρυσή Μπάλα" επέλεξε τους Κασίγιας, Ινιέστα, Μέσι και για κορυφαίο προπονητή διάλεξε κατά σειρά τους Ντελ Μπόσκε, Ντι Ματέο και Κλοπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα