«Ψυχοβγαλτικό για τον ΠΑΟΚ»

22:18 17/11/2013 - Πηγή: AEK365

Στην πίεση που ένιωσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ από αυτούς του Πανελευσινιακού στάθηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης αμέσως μετά τη νίκη μετά από δύο παρατάσεις της ομάδας του επί του αντιπάλου της.

«Ήταν ένα ψυχοβγαλτικό παιχνίδι για μας, αλλά και για όσους το είδαν. Δεν είναι τυχαία ομάδα η Ελευσίνα, είχε τρεις συνεχόμενες νίκες και μάλιστα καθαρές. Εμείς κάναμε πολλά λάθη, παιδικά σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα και θα

μας στοίχιζαν. Αυτό που μένει στο τέλος είναι η προσπάθειά μα, γιατί καταφέραμε να κερδίσουμε άμυνες και κατοχές και φυσικά η νίκη, που είναι σημαντική. Την θέλαμε για να συνεχίσουμε. Υπάρχουν παιχνίδια που παίζεις καλά και δεν κερδίζεις, όπως έγινε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου δικαιούμασταν κάτι περισσότερο και παιχνίδια που δεν παίζουμε και τόσο καλά, όπως σήμερα, αλλά κερδίζουμε. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι, έχουμε περίπου 48 ώρες για αυτό τον κρίσιμο αγώνα και θα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Κασελάκη.

Για τον αγώνα με την Μπούντουτσνοστ και το δύσκολο ταξίδι που περιμένει τον ΠΑΟΚ: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Δεν είναι ευχάριστο να κάνεις πολύωρα ταξίδια, η κούραση ξεκινά από το μυαλό. Συγκεντρωμένοι πρέπει να είμαστε, να δούμε τι κάναμε λάθος στο πρώτο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη», ενώ αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να υποτίμησε ο ΠΑΟΚ στην Ελευσίνα, τόνισε: «Δεν υπάρχει θέμα υποτίμησης. Η Ελευσίνα είναι πολύ καλή ομάδα παίζει με αρχές στο παιχνίδι της. Τα θέματα συγκέντρωσης είναι αυτά που κάνουν την διαφορά. Όταν συγκεντρωθήκαμε στη δεύτερη παράταση, πήραμε μία διαφορά και κερδίσαμε».

Για τη δική του εμφάνιση: «Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή μόλις το ζητήσει προπονητής για να δώσω το 100% για την ομάδα. Εγώ απλά πρέπει να είμαι έτοιμος».

Keywords
Τυχαία Θέματα