«Πυρηνικός πόλεμος για Λεωφόρο»

10:25 19/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ενόψει της συζήτησης του προεδρικού Διατάγματος στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ο Γιάννης Αλαφούζος επανέλαβε το πρόβλημα που υπάρχει για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό εξαιτίας του Νόμου Μπιρμπίλη και υπογράμμισε πως θα γίνει και πυρηνικός πόλεμος αν χρειαστεί προκειμένου να μην πειραχθεί το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αν πρώτα δεν κατασκευαστεί το καινούριο.

Σε τοποθέτηση του στο Δ.Σ. της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

τόνισε: "Το γήπεδο είναι πολύ μπλεγμένη ιστορία. Έχουμε ένα Προεδρικό Διάταγμα που θα συζητηθεί την 1η Νοεμβρίου και δεν μας καλύπτει. Το βασικό πρόβλημα έχει να κάνει με τον Νόμο Μπιρμπίλη. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάμε στον Βοτανικό. Δεν γίνεται να μην έχουμε έδρα. Θα γίνει πυρηνικός πόλεμος. Δεν υπάρχει περίπτωση να αγγίξουν το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου μας. Θα μας βρουν μπροστά τους, θα την προστατεύσουμε μέχρι τελικής πτώσεως".
Για το νέο γήπεδο στο Βοτανικό, ο Αλαφούζος επεσήμανε: "Τα νέα οικονομικά δεδομένα δεν επιτρέπουν να γίνει γήπεδο με μεγάλο κόστος και πολυτελείας. Θέλουμε ένα αμιγώς ποδοσφαιρικό γήπεδο, με λιγότερα αστέρια και μικρότερο κόστος κοντά στα 30-40 εκ. ευρώ".
Όσο για το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να αγωνιστεί από φέτος στην Λεωφόρο ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε: "Γίνονται ήδη προσπάθειες να την έχουμε για προσωρινή έδρα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι πιθανό να είναι έτοιμη".

Keywords
Τυχαία Θέματα