Ρανιέρι: Στην Serie A όπως στο Τσάμπιονς Λιγκ

11:15 23/11/2011 - Πηγή: AEK365

Την πρώτη θέση στον όμιλο της εξασφάλισε η Ίντερ μετά το 1-1 στην έδρα της Τράμπζονσπορ μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να υπογραμμίζει την ανάγκη οι παίκτες του να αποδίδουν το ίδιο καλά και στο πρωτάθλημα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Ίντερ τόνισε: "Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε αποδείξει ότι έχουμε το κάτι παραπάνω. Πρέπει να φέρουμε αυτό το στοιχείο και στην Serie A.

Έχω ήδη πει στους ποδοσφαιριστές ότι πρέπει πλέον να σκεφτόμαστε την Σιένα, η οποία έχει καλή ομάδα και καλό προπονητή. Ήταν παράξενο το αποψινό παιχνίδι επειδή γνωρίζαμε ότι είχαμε προκριθεί, αλλά οι ποδοσφαιριστές επέδειξαν σωστή συμπεριφορά. Μια ισοπαλία σε αυτό το γήπεδο είναι πάντα δύσκολη".

Για την πορεία της Ίντερ στην φάση των ομίλων, ο Ρανιέρι δήλωσε: "Αν και χάσαμε από την Τραμπζονσπόρ στο πρώτο παιχνίδι και ξεκινήσαμε με μειονέκτημα, καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι. Απαιτήθηκε μεγάλη προσπάθεια και είμαι ικανοποιημένος με αυτήν".

Keywords
Τυχαία Θέματα