Ρανόκια: Δεν πέτυχα εγώ το γκολ

11:59 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από τρεις αγωνιστικές η Ίντερ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 1-0 της Παλέρμο με τον Αντρέα Ρανόκια να υποστηρίζει πως δεν είναι αυτός ο σκόρερ αλλά ο Γκαρσία που έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του 15 λεπτά πριν το τέλος.

Σε δηλώσεις του ο αμυντικός της Ίντερ τόνισε: "Το γκολ δεν είναι δικό μου, αλλά είμαι το ίδιο ικανοποιημένος. Σήμερα έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση μου. Ο τρόπος που έπαιζε η Παλέρμο μου έδινε το δικαίωμα να προωθούμαι με την μπάλα στα πόδια, αλλά και να μπαίνω

στην περιοχή, περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία. Κάτι τέτοιο έγινε και στην φάση του γκολ αν και, επαναλαμβάνω, δεν το πέτυχα εγώ".
Για το πώς έφτασε η Ίντερ στην νίκη ο Ρανόκια δήλωσε: "Η αλήθεια είναι πως στα τελευταία παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί. Αλλά λόγω θέσης, θέλω να σταθώ στην απόδοση της αμυντικής γραμμής μας, που ήταν πολύ καλή. Δεν δώσαμε ευκαιρία στους αντιπάλους μας και αυτό πρόσφερε ηρεμία στην υπόλοιπη ομάδα. Με αυτή την ηρεμία, και την υπομονή καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα