Ραντεβού ξανά στον τελικό

14:34 29/10/2012 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου μπάσκετ και όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν μόνο αν καταφέρουν να προκριθούν στον τελικό.
Ο Κυπελλούχος Παναθηναϊκός θα

αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τον ΚΑΟΔ ενώ ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Καβάλα. Από φέτος οι αγώνες στην ημιτελική φάση είναι νοκ άουτ και έχουν οριστεί για τις 22 Δεκεμβρίου με τον μεγάλο τελικό να πραγματοποιείται στις 17 Φεβρουαρίου στο γήπεδο του Ελληνικού πιθανότατα αν προκριθούν οι δυο "αιώνιοι".
Την ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε ο μάνατζερ Μάνος Παπαδόπουλος ο οποίος δήλωσε: "Όπως όλοι ξέρουν, οι τίτλοι κρίνονται στα ντέρμπι των δύο αυτών ομάδων. Μεταξύ μας παίζουμε τους τίτλους, δεν είναι κάτι νέο αυτό". Ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού σχολίασε το γεγονός πως ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Χρήστος Σταυρόπουλος τράβηξε την πειραϊκή ομάδα αντιμέτωπη με την Καβάλα με την φράση: "Μάλλον φοβήθηκε".
Ο Χρήστος Σταυρόπουλος με τη σειρά του είπε: "Κάτι θα ξέρει για να το λέει (γέλια). Για μια ακόμη φορά η κλήρωση ήθελε να μην τα πούμε στα ημιτελικά. Το ματς με την Καβάλα δεν θα είναι εύκολο για μας. Πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα για να φτάσουμε στο στόχο μας"

Keywords
Τυχαία Θέματα