Ρέινα: Δολοφόνος ο Λουίς Σουάρες

13:22 7/3/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά από 28 αγωνιστικές στην Premier League, ο Λουίς Σουάρες είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 21 γκολ και ο Πέπε Ρέινα χαρακτήρισε τον συμπαίκτη του "δολοφόνο" για την αποτελεσματικότητα του κάθε φορά που βρίσκεται απέναντι από την αντίπαλη εστία.

Σε δηλώσεις του ο Ισπανός τερματοφύλακας της Λίβερπουλ τόνισε: "Ο Λουίς είναι ένας... δολοφόνος μέσα στην μεγάλη περιοχή. Μπορεί

να πετύχει γκολ σε ανύποπτη φάση, αφού είναι ικανός να δημιουργήσει ευκαιρίες μόνος του. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει, ωστόσο, είναι πως δεν πρόκειται για ατομιστή. Πολλές φορές προτιμά να δίνει εκπληκτικές τελικές πάσες στους συμπαίκτες του, ετοιμάζοντας στην ουσία, το γκολ".
Στην συνέχεια ο Ρέινα πρόσθεσε για τον Ουρουγουανό επιθετικό: "Είμαι πραγματικά υπερήφανος που μοιράζομαι τα ίδια αποδυτήρια με έναν φανταστικό παίκτη σαν τον Λουίς Σουάρες. Ο Λουίς είναι ένας από τους ηγέτες της Λίβερπουλ και δεν είναι λίγες οι φορές που μας οδηγεί σε μεγάλες επιτυχίες. Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε κοντά μας. Ο Λουίς έχει πετύχει πολλά γκολ μέχρι τώρα και θα πετύχει ακόμα περισσότερα. Νιώθω τυχερός που τον έχω στην δική ομάδα και δεν είναι αντίπαλος μου. Αν και στις προπονήσεις, όλο μπροστά μου τον βρίσκω με αποτελέσματα που μπορείτε να φανταστείτε".

Keywords
Τυχαία Θέματα