Ρέινα: «Για την τιμή της Λίβερπουλ»

16:31 15/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της Λίβερπουλ, αυτή με τη Ρέντινγκ, είχε ως αποτέλεσμα οι «κόκκινοι» να μείνουν οκτώ βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Μάλιστα, η προσπάθεια για να τα καταφέρουν, φαντάζει αρκετά δύσκολη, καθώς τόσο η Τότεναμ, όσο και η Έβερτον που βρίσκονται από πάνω, δεν φαίνονται ικανές να παρατήσουν το ευρωπαϊκό όνειρο.

Ωστόσο, ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς, ο Πέπε Ρέινα., θεωρεί πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη και πως υπάρχει λόγος για να δώσουν τα πάντα

στα επόμενα παιχνίδια αυτός και οι συμπαίκτες του.

«Υπάρχουν ακόμη 15 βαθμοί για να κατακτήσουμε. Είναι ζωτικής σημασίας να τελειώσουμε θετικά τη χρονιά» είπε αρχικά ο Ισπανός πορτέρο στη «Liverpool Echo» και πρόσθεσε: «Πρέπει να σιγουρευτούμε πως θα μείνουμε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια μας και να τελειώσουμε τη σεζόν με τη ψυχολογία του νικητή. Θα είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο. Δεν θα υπάρξει έλλειψη κινήτρου. Αν δείτε τα παιχνίδια που μας έχουν απομείνει, όπως αυτά με την Έβερτον και την Τσέλσι εντός, αλλά και αυτό με τη Νιούκαστλ εκτός, θα καταλάβετε ότι αυτά τα παιχνίδια αποτελούν κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές, ειδικά αν φοράς τη φανέλα της Λίβερπουλ. Χρειαζόμαστε κάποιες νίκες και θα είναι ακόμη καλύτερο αν μας οδηγήσουν στην Ευρώπη. Αν όχι, τουλάχιστον θα μας έχει μείνει η τιμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα