Ρεκόρ πόντων θέλει ο Σερ Άλεξ

16:49 27/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με διαφορά 15 βαθμών από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην κορυφή της Premier League με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να θέλει να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του στοχεύει σε νέο ρεκόρ συγκομιδής πόντων.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: " Θα χάσουμε βαθμούς, είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Ωστόσο, το ίδιο θα γίνει και με τις υπόλοιπες ομάδες.

Το ρεκόρ πόντων είναι 95 και το έχει η Τσέλσι. Το δικό μας είναι 92. Αν φτάσουμε τους 95 θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, θα είναι μία φανταστική σεζόν. Αν φτάσουμε σ' εκείνο το σημείο, τότε θα κατακτήσουμε πιθανότατα και το πρωτάθλημα".
Να σημειωθεί πως ως τώρα το ρεκόρ συγκομιδής πόντων έχει η Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο της σεζόν 2004/05. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή την στιγμή έχει 74 βαθμούς και θέλει άλλους 22 στις 9 αγωνιστικές που απομένουν.
Το πρόγραμμά της, πάντως, δεν είναι τόσο εύκολο αφού καλείται σε αυτές τις αγωνιστικές να παίξει εντός με τις Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, εκτός με την Άρσεναλ, ενώ θα ταξιδέψει και σε άλλες επικίνδυνες έδρες όπως της Στόουκ, της Γουέστ Χαμ και της Γουέστ Μπρομ.

Keywords
Τυχαία Θέματα